Skip to content

Originale resirkulerte potter

25 de juli de 2021

Hver dag kaster vi mange ting i papirkurven som kan være nyttige for å dyrke plantene våre. Objekter som, selv om det ser ut til at vi ikke vil gi dem noe bruk, de kan faktisk konverteres, med en slikk av maling og / eller litt rengjøring, til svært dekorative potter.

Så hvorfor kaste noe som vi kan gi en ny levetid til? Neste skal vi gi deg noen få originale resirkulerte blomsterpotte ideer slik at du kan få en uteplass eller terrasse dekorert på en helt spesiell måte.

Strandleker med planter

Planter i barneleker

Hvis barna eller barnebarna allerede har vokst opp, kan du bruke dem gamle bøtter til stranden som blomsterpotter. Plast er et materiale som holder seg så godt som nytt i lang, lang tid. Så mye at det kan ta opptil to århundrer å brytes ned.

De er veldig gode som potter for små planter, som aromatiske planter eller blomster.

Hage i en flaske

Hage i en flaske

Hvor mange ganger har du kastet en tom glass (eller plast) flaske? Det er en vane vi har dypt inngrodd: når en container er tom, kaster vi den. Vel, det er noe vi kan slutte å gjøre, i det minste med flaskene. Og vi kan ha veldig originale miniatyrhager i dem, med blomsterplanter eller små bromeliaer.

Selvfølgelig må vi bruke et veldig porøst underlag for å forhindre at røttene råtner.

Planter som vokser i toalettpapirruller

Toalettpapirrullanlegg

Det er sant at toalettpapirruller ikke varer lenge, men de varer lenge nok til at plantene får tid til å vokse litt før de blir transplantert i konvensjonelle potter eller hagen. Slik at de varer noe mer, kan settes i plast, og lag noen hull i den slik at overflødig vann kan renne godt.

Sko som blomsterpotter

Originale potter

Når vi bruker dem, sko litt etter litt bryter de sammen. Hva synes du om ideen om å gjøre dem om til originale potter? Små saftige planter, som Sempervivum eller Aeonium, eller blomster kan vokse i dem.

Resirkulerte dekk

Dekk

De hjul av biler ender også med å bli slitt. Men nå kan målet ditt fortsette å være hjemme, nærmere bestemt hagen eller terrassen. Du må bare gi dem et strøk med maling, sette netting og skyggemaske inn, og vi kan plante hva vi vil: aromatiske planter, blomster, bregner …

Hva synes du om disse ideene?