Skip to content

Planteskoler

5 de juli de 2021

De planteskoler De er et sett med agronomiske fasiliteter der det store utvalget av planter og blomster som kan distribueres og selges dyrkes. Ved å kunne huse et stort antall planter og blomster som ikke selges, er hovedfunksjonen å sikre at arten kan vokse ordentlig. I tillegg må de oppfylle visse egenskaper siden de vil ha arter som ikke er naturlige for området og må vokse i et kontrollert miljø.

I denne artikkelen skal vi fortelle deg hva som er de viktigste egenskapene til planteskoler og hvilke krav som de må oppfylle.

Hovedtrekkene

planteskoler

Husk at i planteskoler er det planter som ikke er naturlige for området. Dette betyr at det ikke er en plante som vokser i området der barnehagen ligger. Hvis den ikke kontrolleres godt, visse arter av planter kan spises har invasive planter og genererer et problem i økosystemet. Av denne grunn er fasilitetene til førstnevnte spesielle og må være utstyrt for å tåle visse problemer. I tillegg må de ha de rette forholdene slik at plantene og blomstene kan vokse sunne for deres påfølgende salg og distribusjon.

Det er et stort utvalg av typer planteskoler etter bruk og artstype. Det mest normale er at alle barnehagene deler visse egenskaper som varierer litt fra det ene til det andre. Området der et barnehage skal plasseres er viktig for som direkte eller indirekte påvirker produksjonskvaliteten. Dette betyr at det først må utføres en studie som tar hensyn til visse aspekter. Blant hovedvariablene som brukes i en studie av plasseringen av et planteskole, finner vi jordtype, kvalitet og mengde vann og det rådende klimaet.

Et annet hovedaspekt er plass. Planteskoler trenger stort rom slik at arten kan utvikle seg godt og uten noen form for konkurranse. Vi vet at naturlige økosystemer, planter har kontinuerlig konkurranse om territorier og ressurser. I dette tilfellet, Hver plante har sitt eget rom, og de aller fleste vokser i potter.

Plantebarnehagekrav

plantebutikk

Vi vet at hver plantetype krever visse egenskaper i jorda, klimaet og litt nødvendig pleie. Imidlertid brukes den på en generell måte og to hovedaspekter tas i betraktning: jordens tekstur og pH. Tekstur er en av de viktigste variablene siden det er det som bestemmer dreneringsnivået som jorden har. Med vanningsvann kan den lagres i bakken hvis den ikke har en tekstur som kan filtrere. Hvis jorden har herdede lag i det minste i de første 75 centimeter høyden fra bakken, kan det bli stillestående. De aller fleste plantene tåler ikke vannmassasje i jorden og røttene råtner.

På den annen side vil jordens pH avhenge av blomsten du vil vokse. I alle fall, selv om de er forskjellige arter, vanligvis i Jordens pH skal verken være for sur eller for alkalisk. Planteskoler er det grunnleggende elementet for vekst av planter og blomster. Vannet må også være viktig. PH-verdien må være nøytral og inneholde mineraler som kalsium og magnesium og ingen mengde kjemikalier som klor, da det påvirker plantevekst og jordkvalitet. Når det gjelder mengden vann, må den være rikelig og konstant, spesielt i varmere årstider.

Planteskoler kan ta imot miljøet for å skape optimale forhold for hver art. Det mest normale er at de plasserer arten gruppert etter lignende krav. Et eksempel på fordelingen av planter i en barnehage er etter klimatiske soner. Det er alt Tropiske planter som krever høy grad av temperatur og fuktighet, ligger nær hverandre.

Det er viktig å kjenne grundig til alle plantene som vil eksistere i planteskolene, samt klimaforholdene i regionen, og å vite om de vil klare seg eller ikke. Ellers vil det være nødvendig å skape et kunstig miljø med bruk av utstyr som forårsaker luftkondisjonering og fukting, om nødvendig.

Betydningen av planteskoler

plantepleie

Planteskoler er veldig viktige steder for stell og produksjon av planter og blomster. Behov for stort antall hage- og landskapsarkitekt spesialister siden de har en høy ornamental komponent. De aller fleste planter som selges og distribueres fra planteskoler, er til dekorative formål. Spesialistene innen hagearbeid og landskapsarbeid må til enhver tid anbefale deg hvor du skal plassere plantene og hva deres behov er for å optimalisere pleien. De bør også gi deg råd om hvilke planter som er best for dekorasjon og noen tips for forbedring.

Sikkert, hvis du har råd om at de vil gi de beste alternativene for å plassere plantene dine, og at de tar godt vare på til enhver tid. Noen ganger kan vi finne noen planteskoler som har mye mer sofistikerte produksjonssystemer. Det er de som bruker banebrytende teknologi for å forbedre distribusjonen og produksjonen av planter og blomster. La oss se hva de er:

  • Produksjonssystemer: de blir sådd på underlag plassert i brett av avkortede pyramidale, koniske eller rørformede alveoler. Dette letter vedlikehold og transplantasjon av plantene.
  • Kjølesystemer: de er termiske og skyggeleggende skjermer som hjelper med tvungen ventilasjon for å regulere temperaturen.
  • Varmesystemer: De er lukkede systemer som har rør som varmt vann går gjennom og noen varmluftsystemer. Målet er å heve røttenes omgivelsestemperatur.
  • Vanningsanlegg: er de som brukes til sprøyting eller mikrospraying i noen drivhus. Lokaliserte vanningsanlegg brukes også.

Jeg håper at med denne informasjonen kan du lære mer om planteskoler og deres egenskaper.