Skip to content

Polstringsplanter for hagestier

22 de juli de 2021

Hvem av de menneskene som har vært veldig opptatt av hagen, finner det ikke på et tidspunkt løse grener og planter overalt?

Virkeligheten er at mange av oss, til og med noen ganger er det vanskelig å vite hvor vi skal gå, med så mange grener opp og ned, og hver dag sprer de seg mer og mer, slik at vi føler oss fruktige fra tid til annen og med troen på å være et slags gåte der du må vet hvor du skal gå for ikke å skade våre elskede planter.

Polstringsplanter

Imidlertid må vi ty til rydde en sti du skal passere gjennom Uten bekymring er spørsmålet å vite hvordan vi kan få mest mulig ut av hagen vår, inkludert stedet hvor vi vanligvis går for å sjekke plantelivet eller for en enkel vanning, siden vi på denne måten ikke bare kan gi den en moderne, utsmykket og behagelig preg, men også føle deg komfortabel med skjønnheten som kan bringe trekkplanter for hagestier til vårt utsmyknings- og kultiveringsmiljø.

Det er et stort utvalg av møbelplanter eller også kjent som bakkedekke, men kvalitetene og egenskapene til hver av dem må tas i betraktning, siden det er noen planter for hagestier som ikke tåler å bli tråkket på mens andre bare ikke bryr seg i det hele tatt.

La oss starte med plantene som er mer tillatte å gå på, og som er for steder med høy trafikk blant hagebrukere.

Polstringsplanter for hagestier som kan gåes på

Den første heter «Pynteskruer»Disse plantene brukes hovedsakelig for deres evne til å skape effekt av tildekking med et mykt og diffust utseende, sterkt anbefalt for bruk av gangveier, lange stier der den vakre stien som skal ferdes kan beundres langtfra, mens plantelivet dekker veggene eller bare for å gi et mer fargerikt preg til hagen vår.

Denne arten er veldig lett å ta vare på men det tiltrekkes mye av bier, det betyr at hvis familien har barn som liker å leke i hagen, bør denne informasjonen tas i betraktning med stor forsiktighet og når planten plasseres, slik at de små ikke blir påvirket av dette tilbakeslag av dette anlegget.

Andre av denne typen polstringsplanter som tåler den enorme menneskelige trafikken og det er grunnen til at det skiller seg ut blant disse, erLeptinella Squalida.«

Er kommer innfødt fra New Zealand og blir omtrent 5 cm høy, noe som skaper effekten av et frodig teppe. Løvverket er veldig likt små bregneblader.

Så går vi til anlegget «Pratia pedunculata”, Disse har blitt veldig populære siden begynnelsen av sommeren er i blomsterfasenDe veldig små kronbladene er lyseblå og gjenskaper i store mengder en spasertur i skyene, og denne polstringsplanten blir mye brukt og elsket av folk som elsker å bringe de nyeste trendene til hagen sin.

Dette anlegget den når knapt 1,5 centimeter i høyden, men det strekker seg på ubestemt tid, det har ikke en slutt, så det anbefales å sette en grense for planten slik at den ikke absorberer hele hagen med sine grener og kronblad.

Polstringsplanter for hagestier som ikke kan gås på

krypende planter

Å snakke litt om bakkeplanene som er ment for steder der folk ikke tråkker veldig ofte, er «Acaena».

Disse motstår i rustikke områder og de kan bli opptil 10 cm høye, som er godt kjent for sin raske forståelse, som oppstår i et område på en meter raskt. En annen favoritt blant dere på samtalen «Chilensk jordbær», en høyt verdsatt plante på grunn av dens lette å dyrke og også fordi motstår de fleste miljøtilstander Med unntak av overdreven kulde, kan det dermed være en plante som vi ofte vil se på gatene og til og med i urbaniseringer.