Skip to content

Scrog teknikk inne i en PC

12 de juli de 2021

Innenfor hagearbeid, spesielt når det gjelder å vokse innendørs, er det som kalles «Scrog» teknikk har opplevd stor berømmelse og bruk som det gir muligheten til holde planteveksten under kontroll, slik at du kan kontrollere både høyden og bredden på den samme.

Dette tilbyr mulighet for å få planter til å utvikle seg perfekt, selv innenfor små mellomrom som det indre av en PC.

innsiden av datamaskinen for å sette planter og at de vokser raskere

Ved hjelp av denne teknikken er det mulig å få plantene til å vokse i større grad og tillate utvikling av grenene, som vil slutte å vokse i høyden for å opprettholde utvikling under kontroll.

Gjennom hagekabler eller med hyssing, Jeg vet vil helle grenene av planten mot under med det formål å forhindre at de vokser for høye, men lar dem vokse horisontalt (og det er også mulig å bruke et nettverk for å endre utviklingen).

Hvorfor bruke en PC som voksenboks?

Behovet for å skape denne typen kultivering kommer direkte fra vanskelighet som du har ved ikke å kunne bruke en stor plass til de plantene du vil dyrke.

Og er det at når du dyrker planter inne i en PC, har du muligheten til å oppnå noe skjønn uten å måtte bruke et helt rom til å dyrke forskjellige planter. Ved å bruke et lite hjørne av boligene, kan du også oppnå det gode avlinger som har en enestående kvalitet i sluttproduktet.

En annen grunn til at du kan velge å dyrke planter på en PC er at du vil bruke den som en drivhus både spiring og forplantning, som vil tillate for eksempel; har et rom spesielt fokusert på kloning av stiklinger og kloner, og skiller dem fra de som har som formål å være vegetasjon og blomstring.

Hvilke instruksjoner må følges?

For å sikre at PC-en som skal brukes, og virkelig er egnet for dyrking av planter, er det viktig å sørge for at den kan gjøre følgende:

Hold CFL-lamper på for å sikre at planten utfører fotosynteseprosessen og kan utvikle seg.

Bruke luftavsug for å sikre at det indre av PC-en får ren og frisk luft, noe som gjør at CO2-nivået alltid kan forbli høyt, noe som favoriserer den raske utviklingen av anlegget og unngår samtidig at vannlogging skjer eller at anlegget utsettes for veldig høyt temperaturer.

Hva er fordelene med denne vekstmetoden?

planter inne i en pc og med lys slik at de vokser raskere

Når du dyrker det inne i en PC, er det muligheten til å få planter mye mer kompakt.

De strømforbruk kreves av denne kultiveringsmetoden ganske lav, så dyrkingen vil bli enda mer diskret og vil gjenspeiles i strømregningene, samtidig som den gjør det mulig å skaffe mange blomster.

Det er mulig at plantene vokse gjennom året, fordi lampene ikke overopphetes vekstboksen og dens omgivelser.

Er selvblomstrende dyrking mulig?

Når du forbereder en plante til å trives i trange rom, må en flott alternativ det er vanligvis å velge å dyrke varianter av planter som er selvblomstrende.

Dette er fordi denne klassen av varianter vanligvis har liten høyde og de gir ikke store stressproblemeri tillegg for å tåle lys perfekt i mørke stadier og ha kortere herdetid sammenlignet med konvensjonelle varianter.

Det er derfor, hvis du er i ferd med å begynne å dyrke planter inne i en PC, spesielt i de første forsøkene, anbefales det velg dyrking av noen av disse automatiske varianter, siden de ikke bare lar deg få avlinger på kortere tid, men du kan også være sikker på at de vil kunne utvikle seg uten problemer fordi de er lave varianter.

Bruker dette alternativ vekstmetode, kan du ha et lite grønt hjørne hjemme som lar deg ha vakre planter.