Skip to content

Sett ditt vakre bakgårdsløvverk til bruk i et blomsterarrangement denne høsten

7 de desember de 2022

Denne sesongen, la deg inspirere av naturens fantastiske skjønnhet for høstens blomsteroppsatser. Blomster får all ære, men løvverk kan være like prangende enten du lager blomsterdekorasjoner, en høstblomstbukett eller høstarrangement som skal vises i hele hjemmet ditt. Du vil oppdage at når blomster og løvverk kombineres, blir de en dynamisk duo.

Høst løvverk

Foran våre øyne forvandles mange sommerlige grønne blader til høstfargede juveler. Med en skarp klippemaskin kan du klippe noen av disse prangende lemmene for å bygge et vakkert arrangement. Gjør snittene dine tidlig om morgenen, og senk kuttendene raskt ned i vann. Beskjær trær mens du gjør dine valg. Fjern alle lemmer som henger for lavt eller hindrer utsikt, gangveier eller kjører. Trær med god farge inkluderer japansk lønn, andre lønner, søt tyggegummi, pistasj, sassafras og sumac.

Høstsesongens blomster

For mange ettårige og stauder er høsten siste hurra. De begynner å blomstre av seg fordi de vet at de snart vil være borte med ankomsten av kaldt vær. For vårt arrangement valgte vi ananassalvie (Salvia elegans); forsythia salvie (S. madrensis); og «Anthony Parker», en krysning mellom S. leucantha og S. elegans. Prøv andre høstblomstere som sumpsolsikker, krysantemum, asters, georginer, sedums og gullris.

Høstfrukt

På denne tiden av året begynner mange trær og busker å avsløre lyse bær som legger fantastiske farger og teksturer til arrangementer. Vi puttet skinnende dobbelfile viburnumbær i en beholder for et snev av rødt. Nandina, pyracantha, beautyberry og kristtorn er andre vanlige, lettdyrkede planter som produserer hauger med vakre bær.

anthropologie gresk vase

Beholdervalg

Velg en vase som gjenspeiler sesongen. Vær kreativ og bruk gjenstander som gamle vanningsspann, glasskrukker eller rustne metallurner. Eller spraymaling en blikkboks for å komplementere fargen på løvet eller blomstene for en enkel vase. Størrelsen på arrangementet ditt bør stå i forhold til beholderen. Gjør en bordbukett kort for å unngå å blokkere utsikten til middagsgjestene. En høy, stående vase eller beholder kan brukes på en buffet for å vise et stort arrangement. Uansett hvor stor eller liten høstblomsterrangementet ditt er, sett stemningen med høstens skatter.

Praktisk tips for høstarrangementer

Når du lager høstarrangementer, plasser de treaktige tregrenene i beholderen først, og legg deretter blomstene rundt grenene. De stive grenene vil bidra til å støtte de delikate blomsterstenglene.