Skip to content

Stell og dyrking av Ficus Ginseng

21 de juli de 2021

Ficus Ginseng er en plante som finnes i varianter av bonsai. Oppdagelsen av dette treet ble gjort i asiatiske land, steder hvor handelen begynte som Ficus Ginseng for sitt pærer form og for sine uregelmessig formede røtter, røtter som er igjen antenneDette betyr at de er røtter som ikke er helt under bakken.

Dette er en plante kjent under navnene Chinese Banyan, Lauro de Indias, Indian Lauro, Malay Banyan, Curtain fig tree eller også som Ficus India, blant hva som er feltet for naturlig utvikling.

he ficus microcarpa ginseng er en flerårig bonsai

Når det gjelder de tingene du trenger og alle dine bryr seg Vi kan nevne at det er på nivå nummer to, og det er at dyrking av denne planten ikke er på en presis måte noe så enkelt, så det anbefales at vi har all den informasjonen som er nødvendig slik at planten kan ha en god vekst.

Ficus microcarpa ginseng det er en flerårig bonsai, som betyr at dette er en plante som alltid og uavhengig av omstendighetene, fargen vil forbli grønn, å være et tre som har en stor utvikling.

Noen ficus-arter De kan vokse selv på tørre bergarter, og ha muligheten til å kunne nå en utvikling som er frodig, som for eksempel kan vi nevne tilfellet Amate. Stammen til denne planten er tykk og med mange røtterHvis dette treet når som helst blir skadet, produserer det et gummiaktig stoff som kalles latex.

Barken på bonsaistammen er av en gråaktig farge og flatt i utseende, den har et tykt utseende, men den er også noe tynn i den øvre delen, og kronen den har, som vi allerede har nevnt, er ganske løvrik.

Bladene vokser på en annen måte, og det er at bladene til disse trærne i naturen kan måle omtrent ni centimeter i lengde, fargen på den samme er veldig lys grønn, med en litt ovoid form, base og toppunkt med en myk tekstur.

Begrepet microcarpa betyr det det er et lite frukttre og vi må si at fruktene av denne tretypen er falske fikener, som er sammensatt av kombinerte blomster som er sammenføyd med en struktur og hvis frukt er klare aksillære, i grupper på to. Fargen som disse har er grønn med nyanser av gult og når de er i modenhetsfasen, blir de en lilla farge med en mål på omtrent en centimeter i diameter.

Når det er sommersesongen, er det planter som de må vannes rikeligSom med noen andre planter, når det er kaldere, er det mindre vannmengde vi må vanne treet med.

jeg må vanne rikelig

Det mest tilrådelige er at vi begynner med vanne den delen av koppen, slik at bladene på denne måten er helt dekket av vann, og i stedet for i delen av basen må vi vanne mindre.

Vi må ta hensyn til det luftrøtter De kan ikke være for våte, da dette kan føre til at skadedyr nærmer seg og også på denne måten hindrer dem i å råtne.

For å gjødsle treet, er det best å gjøre det en gang, eller hvis vi foretrekker det to ganger i måneden, er dette fra vår til midten av høsten og på slutten av sesongen gir vi den en god mengde kompost slik at den kan ha næringsstoffer om vinteren.

Dette er en plante som vi ikke kan beskjære når vi er om vinteren, men vi kan fjerne grenene som er skadet, så om sommeren må vi beskjære den intenst slik at vi kan overvåke hvordan grener og også størrelsen på bladene.

På den annen side bør vi ikke fjerne latex fra sårene i tilfelle vi har noe, siden dette er en helbredelse av planten.