Skip to content

Store kunstige planter

2 de juli de 2021

Liker du planter, men har ikke en hånd til dem? Eller har du bare ikke tid til å ta vare på dem? Det er mange mennesker som på grunn av mangel på dyktighet eller tid ikke kan ha grønnsaker hjemme for å dekorere hjemmet sitt. Heldigvis vi kan for tiden finne et stort utvalg av store kunstige planter på markedet.

Etter hvert som årene går, blir syntetiske produkter mer og mer tilstede i våre liv. Dette involverer også planter. I dag kan vi finne syntetiske planter som ser veldig ekte ut, og motiverer dermed folk til å kjøpe dem for å dekorere hjemmet. I denne artikkelen skal vi snakke om de beste store kunstige plantene og hvordan du skaffer dem.

🥇 De beste store kunstige plantene 🥇

Av alle de store kunstige plantene der ute, Vi vil fremheve denne Drácena de Outsunny-modellen for sine gode evalueringer fra kjøpere. Det vakre utseendet gjør det til et ideelt produkt for å dekorere både interiør og eksteriør. Denne syntetiske planten har en veldig realistisk design og har 66 blader. I tillegg er den svarte gryten inkludert og er fylt med sement som har et overflatelag av mose laget av syntetisk PE. Når det gjelder dimensjonene, har den en diameter på 20 centimeter og en høyde på 160 centimeter.

Fordeler

Åpenbart, Siden det er en syntetisk plante, krever den ikke alt vedlikeholdsutstyret til en naturlig. Det vil si: Du trenger ikke å vanne den eller bruke gjødsel, den visner ikke og krever ikke lys. Det eneste som er tilrådelig er å tørke av og til med en fuktig klut for å fjerne støvet, som om det var et annet møbel i huset.

Ulemper

Til tross for verdien for pengene er ganske god, Det er en noe dyr syntetisk plante, delvis også på grunn av størrelsen. Det er mange flere store kunstige planter på markedet til en rimeligere pris.

Utvalg av de beste store kunstige plantene

Hvis du ikke har blitt overbevist av vår topp 1 av store kunstige planter, ikke bekymre deg. Det er mange flere modeller på markedet. Vi kan finne syntetiske planter av forskjellige arter, størrelser og priser. Deretter skal vi diskutere de seks beste store kunstige plantene.

Blad 100cm kunstig orkide plante

Vi starter listen med denne orkidé-replikaen av Leaf. Den er 100 centimeter høy, og takket være de fargede blomstene kan vi gi hjemmet vårt et veldig fint preg. Hva mer, Den kan ordnes på en slik måte at den passer inn i rommet, siden stilkene er kablet. Denne syntetiske planten kommer i en glatt plastkanne, klar til å vises. Når det gjelder design, er løvverket ganske nøyaktig på botanisk nivå, noe som gjør det veldig realistisk.

Kunstig palme, ideell for dekorasjon hjemme eller på kontoret

For det andre har vi dette kunstige palmetreet fra Maia Shop. For å gjøre det nærmest naturlig bambus, materialer av høy kvalitet har blitt brukt til produksjonen. Grenene er artikulerte, noe som letter tilpasningen til rommet. I tillegg er denne kunstige planten ideell for å dekorere hjemmet. Den har en høyde på 120 centimeter.

Outsunny Kunstig Yucca med Pot for Garden

En annen av de mest bemerkelsesverdige store kunstige plantene er denne replikaen av yucca fra Outsunny. Det er en modell som passer både innendørs og utendørs, ideell for å dekorere alle slags rom. Denne syntetiske planten består av totalt 93 blader som gjengir yucca trofast. Hva mer, Dette produktet kommer med den svarte blomsterpotten inkludert. Denne er fylt med sement med et overflatelag av kunstig mos. Når det gjelder målingene, er diameteren på denne kunstige planten 18 centimeter mens høyden tilsvarer 165 centimeter.

Outsunny Kunstig Ficus-tre 145 cm høy

Vi fortsetter med denne syntetiske replikken av ficustre, også fra Outsunny. Den er laget av høykvalitets plast- og bomullsglans som er preget av sin lange holdbarhet. Med totalt 756 blader gjengir denne syntetiske planten trofast utseendet og teksturen til den naturlige. Gryten er inkludert og er fylt med sement for å gi større stabilitet. For å gi den mer realisme, er den øvre delen dekket med syntetisk PE-mose. Når det gjelder dimensjonene til denne kunstige planten, tilsvarer diameteren 20 centimeter og høyden til 145 centimeter.

Outsunny kunstig bambus 180cm med naturlige stokker

Denne andre Outsunny-modellen kunne ikke gå glipp av listen vår over de beste store kunstige plantene, denne gangen simulerte en kunstig bambus 180 centimeter høy. Både busken og mosen er laget av høykvalitets PE, som det er også miljøvennlig og motstandsdyktig mot mugg. Når det gjelder basen, er den fylt med sement for å øke stabiliteten til den syntetiske planten. Bambustreet har totalt 1105 blader og 6 grener, som kan bøyes manuelt.

Kunstig banan

Vi avsluttet listen med denne kunstige bananen fra Maia Shop. Den er laget av høykvalitets materialer for å oppnå et naturlig og realistisk utseende av planten. Når det gjelder sammensetningen, Den består av syntetiske kofferter med leddede grener slik at den kan tilpasse seg rommet. Denne syntetiske planten er 180 centimeter høy og 90 centimeter bred. På den annen side har den svarte plastplanteren en høyde på 17 centimeter og en bredde på 19 centimeter.

Store kunstige planter kjøpeguide

Store kunstige planter kan være veldig dekorative hvis vi liker dem, men før vi anskaffer dem Det er en rekke aspekter som vi må ta hensyn til. Vi vil kommentere dem nedenfor.

Størrelse

Først og fremst må vi være klar over størrelsen vi ønsker at den syntetiske planten skal ha, slik at den passer skikkelig i det rommet vi har valgt. Heldigvis kommer de fleste av disse produktene med tilpasningsdyktige grener.

Kvalitet og design

Kvalitet og design er to veldig viktige faktorer hvis vi vil at det ikke skal bli lagt merke til at planten er kunstig. Jo bedre kvalitet og mer forseggjort design, jo mer realistisk vil den syntetiske planten vises.

Pris

Åpenbart kan du ikke gå glipp av prisen. Det er tilrådelig sette et tak på pengene vi vil bruke på store kunstige planter.

Hvor skal man plassere store kunstige planter?

Store kunstige planter er et godt valg for hjemmedekorasjon

Store kunstige planter kan plasseres der vi vil, de pryder ethvert rom både innendørs og utendørs. Men hvis vårt mål er å plassere syntetiske planter utenfor hjemmet, for eksempel i hagen eller på terrassen, må vi sørge for at materialet som de er laget av, motstår elementene.

Hvor får man kjøpt

Siden det er så mange muligheter for å kjøpe store kunstige planter, har vi valgt noen få til diskusjon.

Amazon

Amazon er en flott online salgsplattform der vi kan finne alle slags produkter. De store kunstige plantene som denne internettgiganten tilbyr oss er mange, altså vi vil sikkert finne en som passer vår smak.

Ikea

Også mange fysiske hagearbeid-, bygg- og møbelbutikker tilbyr store kunstige planter. Et eksempel kan være Ikea, der vi kan se dem vises i forhåndsdesignede rom.

Store kunstige planter er et utmerket alternativ for å dekorere hjemmet eller kontoret. De er vakre og krever lite oppmerksomhet. Ikke nøl hvis du vil forskjønne miljøet ditt.