Skip to content

Fordeler med kunstige vertikale hager

5 de februar de 2021

Når vi tenker på denne typen anlegg, gjør vi det vanligvis bare med naturlige planter. Imidlertid, den kunstige vertikale hager De er et fantastisk alternativ å se. En måte å kunne ha dette unike preget av naturen at de bidrar til et rom med betydelige fordeler sammenlignet med naturlige planter. Det kan ikke benektes at kunstige vertikale hager er en trend. Og utover moten, har den sin grunn til å være.

For en stund nå er det mer enn vanlig å se kunstige eller naturlige vertikale hageanlegg. Og la oss ikke bare tenke på de mest spektakulære, de som vi kan se polstring av en fasade. Vi snakker også om andre mindre formater som kan forskjønne interiøret i et hjem, kontor eller forretningslokale. Den enkle tilstedeværelsen endrer atmosfæren i et rom fullstendig. Og, enten med naturlige planter eller kunstige planter, dens utrolige skjønnhet kan ikke benektes.

På grunn av sin utrolige appell og popularitet, ønsker vi å se fordelene med kunstige vertikale hager. En måte å bryte et spyd til fordel for dem og for alltid forvise ideen om at de bare kan ha på seg naturlige planter.

7 FORDELER MED KUNSTLIGE VERTIKALE HAGER

Selv om du er en ubetinget fan av den naturlige planten, kan denne typen hage være perfekt for deg. Og før du går i detalj om fordelene, er det viktig å vite noe. Gå kunstig innebærer ikke å gi opp den innbydende karakteren av denne typen anlegg. Det er klart at å ha dem innebærer visse avskjed, som vi ikke vil kunne vurdere hvordan man tiltrekker pollinerende insekter til hagen vår. Mindre aspekter hvis vi vurderer alle fordelene.

Kontorer med kunstige vertikale hager

La oss se hva som er fordelene med kunstige vertikale hager, og hvorfor vi bør vurdere å velge dem.

1. Lavt vedlikehold, den største fordelen med kunstige vertikale hager

De naturlige vertikale hagene innebærer et høyt behov for vedlikehold. Vi snakker ikke bare om beskjæring eller rensing av planter. Vi snakker også om å måtte transplantere innimellom, avhengig av hvordan de plantes.

Logisk sett, når det gjelder kunstige vertikale hager vedlikehold er uendelig mindre. Det er nok å vite stell av kunstige blomster å kunne forlenge livet uten å miste en iota av skjønnheten. Mindre og mer enn tålelige oppgaver, som det ikke er nødvendig å ha en god hånd med planter for.

Green Leaf Artificial Vertical Garden IronDenne typen plater for kunstige vertikale hager krever bare rengjøring for å være i perfekt stand. Sjekk dem her

2. Sparer vann

En av dens logiske fordeler. Å være kunstig i naturen, ikke krev vanning. Noe som, selv om det kan virke mindre, ikke er det. Gitt sin orientering krever vertikale hager ofte en kompleks hydroponisk vanningsinstallasjon. En som, selv om den er designet for å spare vann, ikke slutter å være en kostnad for den.

Så ja: til tross for at de er kunstige materialer, kan vi godt si at de er mer økologiske hager enn naturlige planter.

3. Så allsidig du vil

Elskere av naturlige planter klandrer ofte denne typen anlegg for mangel på plantesort. Og nei, ingenting kan være lenger fra sannheten. Den største fordelen med planter vertikal hage er at vi kan finn den som passer vår smak. Fra en rekke grønne blader til andre forslag med blomster, gjennom andre typer blader som vi ikke kunne ha glede av på noen måte i en hage med disse egenskapene.

Det er nok å kjenne sin variasjon for å finne nøyaktig det vi leter etter.

4. Lavt installasjonskrav

Gitt de trenger ikke et vannuttak eller støpsel i nærheten, er installasjonen av kunstige vertikale hager mer enn enkel. Det er nok å velge det rommet vi liker best, og plassere installasjonen i den.

Maple Leaf kunstige vertikale hageplaterMaple blader kan være en fantastisk måte å forskjønne en vertikal hage på. Få dem hit

5. De krever ikke et lyst rom

Et annet åpenbart aspekt som gjør forskjellen med hensyn til naturlige planter. Og selv om vi kanskje anser det som mindre, er det ikke. I mange tilfeller trives ikke planter innendørs på grunn av mangel på sollys. En bekymring som vi kan fjerne fra ligningen når det gjelder kunstige planter.

6. De fungerer som en isolator, en lite kjent fordel

Kunstige vertikale hager er perfekte for å isolere et rom. Og ikke bare fra kulde: også fra støyforurensning.

7. Lavere kostnader på mellomlang sikt, en annen attraksjon av kunstige vertikale hager

Og vi lar en av de mest praktiske fordelene til sist. Vertikale hager med naturlige planter innebærer stadig fornyelse av planter. Noe som på sikt kan være dyrere enn kunstige planteinstallasjoner.

Kan du tenke deg noen flere fordeler med kunstige vertikale hager? Gi oss beskjed!