Skip to content

Symptomer og behandling av fruktflue

24 de juli de 2021

De Drosophila Melanogaster, bedre kjent som fruktflue, er en veldig liten art av flue, som vanligvis når du går inn i voksenstadiet når 3 til 4 mm lang.

De fleste av disse fruktfluer har røde øyneImidlertid er det andre fruktfluer som har mørke øyne, de har også en brun thorax og mage av denne fluerearten. er vanligvis grå på bunnen og svart på toppen.

Fakta om fruktflua

eksistere forskjellige arter som for tiden er kjent over hele verden, og som mange andre arter av insekter, flyr disse små fruktfluer også har en eksistensperiode som består av 4 trinn, det vil si at de begynner som egg, og deretter blir en del av larveutviklingsprosessen, dukker opp og går inn i voksenstadiet.

Med andre ord, dens eksistens utvikler seg rundt noen få dager, hvor fruktfluer har muligheten til å konsumere sin fulle utvikling, for dette trenger de bare minst en uke og har de ideelle værforholdene. Og som voksne flyr disse fruktene de kan leve i omtrent 30 dager.

Hvordan forhindre fruktfluer

hvordan du kan forhindre denne pesten

Kraft er veldig vanskelig eliminere vanlig flue, den tunge flua som kommer inn i huset vårt, og som det er umulig å bli kvitt, og når det gjelder disse fruktfluer, er det litt mer komplisert, siden de tiltrekkes av alle slags organiske materialer som har litt søthet.

Som navnet antyder, blir de generelt funnet å ødelegge en frukt, men fruktfluer er like ha evnen til å reprodusere både i kjøttet som er i en tilstand av forråtnelse, som i søppelkassene, i de enorme flekkene med sukkerholdige drikker og til og med i alkoholen. Det er hvorfor Vi anbefaler at du vasker all frukten med mye vann som du tar med hjem, før du skal oppbevare det i kjøleskapet.

I tillegg anbefales det at du regelmessig rengjør skuffene, samler avfallet som du søler og tømmer søppelet hele tiden, for å forhindre mulige infeksjoner forårsaket av fruktfluer.

Hvordan eliminere denne typen insekter

Hvordan eliminere denne typen insekter

De første trinnene du må ta for å forhindre og bekjempe dette fryktede insektet, består av ødelegge og eliminere deres habitat og hekkeområdervanligvis fruktfluer de legger vanligvis eggene i råtten frukt veldig ofte gjør de det også i noe annet organisk materiale som er mykt og søtt.

Hvis du finner grobunn for fruktfluer i hjemmet ditt, Du må kaste alle de fruktene som er modne eller er litt forverrede. På samme måte bør frukt eller grønnsaker du kjøper etter dette oppbevares i kjøleskapet til du oppdager at fruktfluene har forsvunnet helt. Hvis du ikke har frukt eller grønnsaker hjemme som kan tiltrekke seg disse små fluene, anbefaler vi at du sjekker søpla, siden disse fluene også de bruker ofte skitne avløp for å etablere avlssteder.

Til slutt, og etter å ha eliminert hvert avlssted som kan ha fruktfluer, kan du bruke andre kontrollmetoder. Men for å eliminere disse insektene helt, kan det være nødvendig at du må utføre noen form for behandling, selv om det viktigste du bør gjøre er eliminere alle typer matvarer som de har tilgang til, siden de ikke har mat, litt etter litt vil de dø til de forsvinner helt.