Skip to content

Tips for kjøp av hageprodukter online på Black Friday

4 de juli de 2021

Inntil ikke lenge siden da du ønsket å ha en hage med møbler og alle nødvendige verktøy for å ta vare på den, måtte du gå ja eller ja til butikkene der de solgte dem. Heldigvis har tidene endret seg, og nå er det mulig å kjøpe fra hvilken som helst enhet som har en internettforbindelse, siden mange bedrifter har lansert for å selge produktene sine via nettverket.

Dette gir oss mange fordeler for forbrukerne, siden vi har muligheten til å velge det produktet vi liker best, og etter å ha betalt for det, vente med å motta det komfortabelt hjemme. Men det har også noen ulemper som bør være kjent, spesielt hvis det er på spesielle dager som Black Friday eller Cyber ​​Monday. Så, Neste skal vi gi deg tips om å kjøpe hageprodukter på nettet.

Hva er Black Friday, og når feires det?

Hagearbeid kan kjøpes online under Black Friday

Før du gir deg rådene, er det viktig at du vet hva Black Friday eller Cyber ​​Monday er. Du vet sikkert allerede, men hvis du er i tvil, Du bør vite at Black Friday er dagen julesalget begynner i butikkene, både fysisk og online.

Det feires den siste fredagen i november, selv om Black Friday-tilbudene i det siste forblir til mandag: Cyber ​​Monday, en ideell dato for kjøp i elektroniske butikker. Dette betyr at du har fire dager på deg til å kjøpe hageproduktene dine til veldig, veldig interessante priser.

Tips for å gjøre dine online kjøp perfekte

For å kjøpe møbler, underlag eller hagearbeid online, er det viktig å ta hensyn til noen ting slik at alt går bra:

Vær oppmerksom på Black Friday og Cyber ​​Monday-tilbudene

I løpet av disse dagene vil netthandel få uimotståelige tilbud. For eksempel, en 10-liters pose med substrat som vanligvis koster 7 euro, kan du få den til halve prisen; beskjæringssaks som normalt er verdt 30 euro, er det mulig å finne dem med en rabatt på 30 eller 40%. Hvis du ønsker å få reelle kupp, anbefales det sterkt at du tar hensyn til tilbudene ettersom de er begrensede og som de sier, de flyr.

Forsikre deg om at navnet på bedriften er populær

Du vet hva de sier: noen ganger er billig dyrt. At en butikk er kjent er for meg en av de viktigste tingene, fordi Selv om det kan oppstå problemer, er risikoen for at dette skjer mindre hvis du har hørt om det før. Og hvis det også har en fysisk butikk, så vel som online, desto bedre, for i tvilstilfelle vil du alltid ha muligheten til å løse det ved å gå til en.

Effektiv kundeservice

Det er viktig at du har kundeservice, at minst ett telefonnummer og e-post er oppgitt. Men like viktig som dette er at de tar vare på deg. Det vil si at det er ubrukelig for dem å vise deg et telefonnummer eller en e-post hvis de senere ignorerer det. Derfor, Hvis du er i tvil, er det ideelle å ringe raskt for å se hvordan de reagerer før du kjøper noe.

Returgaranti

Gressklipperen kan kjøpes via Internett

Det kan hende at når du for eksempel mottar en sofa eller et rototiller, liker du ikke det, eller at det kommer skadet. Dette, selv om det alltid må prøves at det ikke skjer, skjer noen ganger. Men det burde ikke være et problem: du som forbruker må ha rett til å returnere produktet.

Rangeringer og meninger fra andre kunder

Når du velger et produkt det anbefales å se på meninger og / eller rangeringer fra andre kjøpere. Når du kjenner erfaringen til andre brukere, kan du få en ide om hvorvidt det du vil tilegne deg er det du virkelig forventer eller trenger, eller ikke.

Kjapp levering

Når du handler på Black Friday eller Cyber ​​Monday, kan du forvente at levering av bestillinger blir litt tregere enn vanlig på grunn av økt etterspørsel etter produktene. Men Hvis det tar mer enn 3-5 dager, ikke nøl med å kontakte butikken for å se hva som skjedde.

I løpet av Black Friday kan du få tilbud på hageprodukter

Med disse tipsene er du sikker på å kunne glede deg over å handle på Black Friday som aldri før.