Skip to content

Ulv edderkopp

7 de juli de 2021

De ulv edderkopp Det er et veldig nyttig insekt å ta vare på skadedyrene i avlingene våre. Det er et dyr med en kort livssyklus og har ganske interessante egenskaper og evner. De pleier å løpe i høye hastigheter og er veldig smidige. I motsetning til hva mange tror, ​​kan de bidra til å ta vare på avlingene våre.

Derfor kommer vi til å vie denne artikkelen for å fortelle deg alle egenskapene, habitatet, oppførselen og kostholdet til ulvespindelen og hvordan det kan hjelpe oss med å beskytte høsten vår.

Hovedtrekkene

Dette arachnid ser ganske imponerende ut ved første øyekast. Bena er tykke og sterke og har et utseende som ligner på en ulv, derav det vanlige navnet. Kroppen er dekket av små hår og har vanligvis variabel størrelse og fargetone. Fargen er vanligvis brun og forskjellige typer brun. Avhengig av habitatet der edderkoppen utvikler seg naturlig, vil den variere mellom de forskjellige fargenyansene for å kunne kamuflere seg bedre.

Med sine 8 øyne ordnet i 3 rader den er i stand til å visualisere byttet sitt ganske nøyaktig. Størrelsen på øynene varierer etter disposisjon. På den øverste raden har den to mellomstore øyne. Resten av øynene er mindre. Hans berøringssans er også ekstraordinær, og det samme gjelder hans visjon. Dette gjør det til et flott rovdyr.

Habitat og oppførsel til ulvespinn

Ulv edderkopp

Vi kan finne denne edderkoppen naturlig med et distribusjonsområde som strekker seg over Nord-Carolina, det er der det er flest eksemplarer. I tillegg er de største individene også funnet i dette området.

Dens naturlige habitat kan variere mellom skogkledde områder, gressletter, fjell og ørkener. De tåler klima fra fuktig til varm. Avhengig av hvilken type økosystem der den bor, vil den ha en eller annen farge for å kunne kamuflere seg fra mulige rovdyr og overraske byttet.

Det er vanlig å finne disse edderkoppene i vinduer, kjellere og i hjemmegarasjer. Her prøver de også å søke etter mat. Derfor er det viktig å ikke utvise dem fra hjemmet vårt hvis vi har avlinger eller planter i hagen. Dette er fordi det kan hjelpe oss med å bekjempe skadedyr.

Når det gjelder deres oppførsel, ser vi at de er ensomme edderkopper. De søker bare selskap når det gjelder parring. Vanene deres er hovedsakelig nattlige, ettersom de har en høyt utviklet sans. Dette gir deg en fordel mot andre dyr. De bor vanligvis i huler som de bygger omtrent 25 centimeter dypt i bakken.

Fôring og reproduksjon

Ulv edderkopper er rovdyr. De har en tendens til å tiltrekke seg byttedyr som gresshopper, maur, kakerlakker, øgler og andre insekter.

Ulven edderkoppen er også kjent som ulvetarantulaen og vil oppsøke kompisen når de er klare til å parre seg. Når frieriet finner sted, velger kvinnene de mest passende mennene. Når forplantningen er fullført, disse dreper vanligvis hannene. Noe lignende skjer med de bønner. Det er da moren vil ta seg av beskyttelsen av eggene til de klekkes. En av klekkene kom ut av eggene, de må være helt uavhengige.

For å jakte, bruker disse edderkoppene en slags gift for å immobilisere byttet sitt. Denne giften er dødelig for mennesker. En person som får oppleve bitt av denne edderkoppen Du vil bare føle en sterk smerte ledsaget av brenning og sårdannelse i huden. Du kan føle deg kvalm og svimmel. En nysgjerrighet for denne arten av edderkopper er at de avgir en lyd som kan høres opptil 10 meter unna når de føler seg i fare. Dette kan avsløre posisjonen til edderkoppen.

Viktigheten av ulven edderkopp landbruk

ulv edderkopp funksjoner

Edderkopper spiller viktige roller i å balansere økosystemer. De hjelper ikke bare det naturlige miljøet, men har også forskjellige funksjoner i økologiske og landbruksfelt. Det kan sies at de er insektdrepende dyr. Giften og silken de har er vant til medisinsk forskning i behandling av hjerneslag. De hjelper også med skadedyrbekjempelse for forskjellige insekter. Til slutt brukes denne edderkoppen også til fiberteknologi i produksjonen av transgen biosilk.

Ettersom naturlige habitater raskt blir ødelagt, blir mange ulvspiderpopulasjoner truet. Buskene er nedverdigende og forårsaker dårlig bevaring av habitater. Ikke bare for edderkoppen spesielt, men også for all fauna forbundet med disse buskene. Naturvern er et grunnleggende element i vedlikehold av bærekraftige økosystemer. Disse krattene har blitt viktige leveområder for disse dyrene, slik at landdistriktene der det er større menneskelig aktivitet og beite, den ødelegges ved å tråkke og komprimere jorden og skade vegetasjonen alvorlig.

Byttet til disse dyrene festes og blandes i spindelvev. Siden de ikke klarer å svelge byttet på en gang, holder de dem lammet av gift. De introduserer direktivjuicer slik at de stammer fra en ytre fordøyelse av dyret. Dette genererer en slags masse som er gitt av arachniden.

Viktigheten av ulvespindelen i jordbruket er at den er i stand til å konsumere forskjellige typer insekter og gjør dem til utmerkede skadedyrseliminatorer. De fjerner vanligvis de insektene som har en tendens til å skade avlingene våre og hageplantene våre. Mens andre edderkopper som veveren gjør det ved passiv jakt, gjør ulven edderkoppen det ved aktiv jakt. Fordi mange grupper overvintrer, kan det hjelpe oss med å redusere antall skadelige insekter tidlig i oppdrettssesongen. Dette kan hjelpe hagebrukere, bønder og gartnere denne sesongen mot skadelige insekter.

Jeg håper at du med denne informasjonen kan lære mer om ulvespindelen og dens nytte.