Skip to content

Uttrekkbart gitter

2 de juli de 2021

Det er mindre og mindre for sommeren å komme, så det er på tide å gjøre hagene eller terrassene våre klare for å kunne nyte uterommene våre. Et av de mest anbefalte alternativene for å dekorere yttervegger eller skille hjørner er ved hjelp av et uttrekkbart gitter.

Når vi snakker om gitter, refererer vi til falske vegger som De er den siste trenden akkurat nå når det gjelder dekorasjon utendørs. Bortsett fra å gi mer privatliv, hjelper de med å skape svært sofistikerte rom. Hvis du vil vite mer om det utvidbare gitteret og se de beste alternativene på markedet, fortsett å lese.

🥇 Topp 1. Det beste uttrekkbare gitteret 🥇

Basert på kjøperanmeldelser, er det beste produktet denne Saturnia 8094150. Det er en mørkegrønn kunstig hekk som inkluderer et utvidbart tregitter. Den veier totalt 2,30 kilo og dimensjonene er som følger: 134 x 40 x 3 centimeter.

Fordeler

Den viktigste fordelen som dette produktet tilbyr oss er dens høye dekorative verdi. Takket være de kunstige bladene gir det et naturlig og koselig preg til ethvert hjørne. I tillegg har den alle fordelene med Amazon prime.

Ulemper

Hvis vår intensjon er å skaffe et gitter til klatreplanter, kan vi finne billigere på markedet som ikke inkluderer en kunstig hekk.

Utvalg av de beste utvidbare gitterene

Hvis vår topp 1 ikke har overbevist deg, ikke bekymre deg. Det er mange flere utvidbare gitter på markedet i forskjellige størrelser, design og priser. Deretter vil vi snakke om de seks beste.

Kommersielt Candela utvidbart plastgitter

Vi starter listen med dette utvidbare gitteret fra Comercial Candela. Den er laget av sterk og slitesterk PVC som tåler de forskjellige væragentene uten problemer. Det er egnet å festes på en vegg og dermed veilede plantene. Lamellene til denne modellen har en bredde på 25 millimeter og en dybde på 7 millimeter. Hvis gitteret utvides ordentlig, slipper det inn lys. Det skal også bemerkes at denne modellen har ett års garanti.

PAPILLON utvidbart grønt PVC-gitter

Vi fortsetter med denne modellen fra produsenten Papillon. Det er et grønt utvidbart gitter laget av PVC. Stripene er to centimeter brede og de totale produktmålene er 2 × 1 meter. Hullene har en maksimal størrelse på 20 × 20 centimeter når gitteret er helt åpent. Den er ideell for planter og vinstokker på terrassen eller i hagen.

PAPILLON utvidbart hvitt PVC-gitter

Igjen fremhever vi et Papillon-utvidbart gitter, men denne gangen er det laget av hvit PVC. I tillegg er målene 4 × 1 meter, og bredden på stripene er lik to centimeter. I dette tilfellet når vi åpner gitteret maksimalt, hullene får en størrelse på 18 × 18 centimeter.

Faura 100 X 200 cm – Wicker Extensible Gattice

Vi fortsetter med Wicker-modellen fra produsenten Faura. Den har en størrelse på 100 x 200 centimeter og det er ideelt å skille deler av hagen eller terrassen på en komfortabel, enkel og økonomisk måte. Dette produktet er veldig nyttig når du holder klatreplanter, og skaper dermed vakre naturlige miljøer for hjemmet.

Cypress utvidbart gitter

Vi vil også fremheve dette utvidbare gitteret fra produsenten Catral. Den består av sypresser og flettet lameller. Takket være designen er den ideell for å skille deler av hagen på en dekorativ måte og skape naturlige miljøer. I tillegg er den slitesterk og motstandsdyktig, den kan være perfekt utendørs. Den veier totalt tre kilo og målingene er som følger: 132 x 33 x 6 centimeter.

LOLAhome Natural Extendable Green Laurel Artificial Hedge with Wicker gitter

Til slutt vil vi snakke litt om dette utvidbare gitteret fra LOLAhome. Den er grønn og målingene er 100 × 200 centimeter. På et dekorativt nivå, bør det bemerkes at den er dekket med laurbærblad. Med den kan vi dekorere både skille mellom rom og vegger og til og med lage en vertikal hage. I tillegg er dette gitteret ferdig med en spesiell anti-drue behandling, noe som øker motstanden og holdbarheten mot forskjellige værforhold.

Kjøpsguide for et utvidbart gitter

Hvis vi ønsker å kjøpe et utvidbart gitter, det er visse aspekter vi må ta hensyn til før, som størrelse, materiale eller pris. Vi vil kommentere dem nedenfor.

Størrelse

Før vi kjøper et uttrekkbart gitter, må vi måle rommet vi vil plassere det i og sjekk at den har riktig størrelse. Å velge en som er for liten eller for stor kan være stygge og upraktisk.

Materialer

Når du velger et uttrekkbart gitter, er materialet veldig viktig, da det må kunne tåle elementene godt. I tillegg, som en av hovedfunksjonene er å dekorere rommet, anbefales det at det følger med hagemøblene våre. Uttrekkbare gitter er vanligvis laget av kurv, tre eller PVC.

Kvalitet og pris

Et annet aspekt å vurdere er kvalitet. Det er viktig, siden gitterene de blir utsatt for forskjellige væragenter. Prisen på dem varierer avhengig av størrelsen og kvaliteten på materialet. Imidlertid er de vanligvis ganske rimelige.

Hvor skal man legge et utvidbart gitter?

Det utvidbare gitteret tjener til å dekorere og til å skille mellomrom

Generelt utvidbare gitter de er designet for utendørs bruk, det være seg en hage eller en terrasse. Med dem kan vi dekorere vegger, skille utearealer eller lage vertikale hager. Imidlertid kan vi også lage vakre hjørner med dem inne i hjemmet eller kontoret, alt avhenger av vår kreativitet.

Hvor får man kjøpt

For øyeblikket har vi mange steder å kjøpe utvidbare gitter, både online, fysisk eller brukt. Neste vil vi kommentere potions som vi har

Amazon

I Amazonas online plattform kan vi finne alt, også utvidbare gitter. Det er det mest komfortable alternativet Vi trenger ikke å forlate huset, og leveransene er ganske raske.

Leroy merlin

Et eksempel på en fysisk etablering der vi kan anskaffe et utvidbart gitter er Leroy Merlin. Det kan være fordelaktig å se produktene personlig for å få et bedre inntrykk av hvordan de ser ut i hagen vår eller på terrassen vår.

Brukt

Vi kan også anskaffe et brukt utvidbart gitter, enten gjennom en bekjent, et marked eller online. Likevel, levetiden vil sikkert bli veldig forkortet sammenlignet med en ny.