Skip to content

Vi lodder et sett med hageartikler (ferdig)

23 de juli de 2021

Vi har akkurat nådd ikke mer og ikke mindre enn 20 tusen følgere på Facebook, og det var derfor vi på Jardería On ønsket å lage en helt spesiell gave, en tombola av et fantastisk sett med hageartikler perfekt både for de som vil debutere i denne verden og for de som har hatt tid og trenger nye verktøy, eller til og med som gaver.

For å delta i tombolaen trenger du bare å følge trinnene som vi forteller deg nedenfor. Med litt flaks blir du vinneren. 🙂

Hvordan delta

For å ha en gyldig deltakelse i tombolaen må du gjøre følgende:

  1. Besøk vår profil Fra Facebook; hvis noen av dere ikke er vår fan…. Du tar allerede tid til å være!
  2. Del publiseringen av utdelingen gjennom dine sosiale nettverk: facebook, twitter, WhatsApp, Pinterest,…. velg ditt favorittnettverk, for hver venn som deltar får du en ekstra sjanse for tombola.

For å utføre disse to enkle trinnene, må du bare bruke følgende element. Derfra kan du få tilgang til facebookprofilen vår og dele tombola med vennene dine.

Sett til hageartikler

Når trinnene er fullført, blir det igjen å vente på at flaks skal være med deg.

Giveaway sluttdato

Tombolaen til hagetilbehørssettet vil være aktiv til neste juni 18. Når deltakelsesperioden er over, vil vi kommunisere navnet på prisvinneren ved å oppdatere dette innlegget, og vi vil også kontakte deg hvis du er vinneren.

Kjennetegn ved prisen

Verktøysett

Denne fantastiske prisen består av:

  • 9 stykker Med hvilken du kan ta vare på plantene dine med maksimal komfort som inkluderer hansker, beskjæringssaks, to spader som du kan samle jord med, en mini rive for å fjerne overflødig underlag og to viktige deler for å lufte jorden.
  • Sammenleggbar stol med bæreveske: ideell både for arbeid og for å oppbevare tilbehør godt.
  • Materialer: polyester, tre og metall, som gjør dette settet kan server i flere år.
  • Vekt: 2,1 kg. Lett å bære.

Vinner

Vinneren har vært J. Alonso. Vi har kontaktet deg slik at du kan motta premien din så snart som mulig. Gratulerer!!