Skip to content

Vil du lære å tegne forskjellige frukter? Ta notat

21 de juli de 2021

Hvordan ikke lære å tegne frukt? Hvis frukt bortsett fra å være velsmakende, handler de om måter som ikke er veldig kompliserte tegning på papir, siden de normalt har avrundede kropper, består de av ganske enkle tegninger å lage; de kan også lages i små størrelser med ganske enkle linjer.

Hoved karakteristisk for at frukt skal ha innenfor en tegning, ville det utvilsomt måtte være en sirkel, og dette er hva du må tenke på når du skal starte tegning av et eple, en fersken eller blant noen andre frukter som deler samme form.

lære å tegne epler

Etter å ha laget sirkelen er arbeidet virkelig inne form kanten I henhold til frukten du skal tegne, er det imidlertid ikke alltid en sirkel, så det bør bemerkes at “Det er i henhold til naturen som hver frukt har”, Siden det for eksempel er mango eller ananas, vil det være nødvendig å tenke på en oval form. Det er veldig enkelt!

Tegn et eple

En av hovedøvelsene som kunstnere normalt praktiserer når de møtes lære å tegne, er vanligvis studiet av et eple og dets skygge. Dette er fordi eplet er den ideelle frukten å starte før du fortsetter å tegne hele fruktkurven.

Epler kan lages enkelt og med litt øvelse vil du se det det er veldig enkelt å tegne det og er det generelt at tegning av epler vanligvis er en flott mulighet til sette ferdighetene dine i praksis når du skyggelegger, for det trenger du en grafittblyant og noen blekkforinger, da dette er utmerkede verktøy å utføre raske skisseøvelser.

tegne et eple på den enkle måten

Å oppnå tegne et eple på den enkle måten og raskt kan du følge følgende trinn:

 1. For å tegne et eple må du plasser den på et helt flatt område og på en avstand som lar deg se det enkelt fra der du tegner. Gjør at lysinnstillinger For å generere en dramatisk skygge, i disse tilfellene, er naturlig lys alltid det beste alternativet, men likevel bør det bemerkes at stearinlys gir også en veldig interessant effekt.
 2. Spore eple disposisjon bruker et lett trykk på grafittblyanten, er det normalt at det tar mange økter til du har det bra, så i øyeblikk når du føler deg fornøyd med den generelle formen, bør du begynne å definere den litt mer til gi den formen på en endelig skisse, det vil si å legge til blader og stilk.
 3. Trykk forsiktig på blyanten, skisse halvmåner med det formål å vise i hvilken retning eplet vokste og er det som du allerede vet, eplene er runde, så en serie «C» -formede strøk begynner å oppdage denne formen.
 4. Finn hvor lyset reflekteres i eplet og fremhev det ved å gjøre det lite abstrakte sirkler skisserer. Gjør litt mer press på blyanten og trekk rundt omrisset du tegnet i begynnelsen, siden du på denne måten vil oppnå en dybde og volum som blir fanget på papir, siden du vil generere ikke bare lys, men også mørke rom.
 5. Å ende, trykk blyanten på papiret og skisserer skyggen som eplet genererer på overflaten det er på.
 6. Dette må være nøyaktig i nederste kant av eple; Det er nødvendig å huske på at skyggen ikke alltid er en mørk kopi med den nøyaktige formen på eplet. Tegn skyggen og husk at det må være den mørkeste delen av epletegningen.

Tegn en fruktkurv

Tegn en fruktkurv

Å oppnå tegne en fruktkurv på den enkle måten og raskt kan du følge følgende trinn:

 1. For å tegne kurven, begynn med å tegne en oval og legg deretter til en annen oval inne i den du tegnet tidligere, og skiss deretter den ytre vevingen av kurven.
 2. For frukten, lag noen sirkler inne i det ovale, som kommer til å være appelsiner og epler; legg til noen langstrakte halvmåneformede figurer, som vil være bananene og til slutt spore flere små sirkler å lage druene.
 3. Avgrens deretter hele tegningen form konturen til hver frukt og deretter slette retningslinjene.
 4. Endelig, legg farge til tegningen og skygger der det er nødvendig. Flink!

Tegn appelsiner

Tegn en appelsin

Å oppnå tegne en appelsin på den enkle måten og raskt kan du følge følgende trinn:

 1. Å gjøre tegning av en appelsinom du bruker en blyant eller går etter kull, vil fine linjer alltid bli laget for å tjene som base for senere lage omrisset av denne frukten og begynn å legge til farge på den.
 2. Når du tegner, er vanligvis det beste begynn å bruke en symmetriakse å tegne sirkelen som vil forme appelsinen; men å være en frukt, vil den ikke være perfekt rund, så du trenger ikke å bekymre deg hvis sirkelen ikke er perfekt eller hvis noen linjer har feil, som til og med håndavtrykket ditt når du tegner, vil gi deg større karakter til tegningen din og du vil kunne få det til å se mer ekte ut enn om du tegner en jevn sirkel uten feil.
 3. Når du er ferdig med grunnlinjene og alle disse detaljer som du mener er nødvendige, du må slette alt som er mer for å kunne begynne å male appelsinen. Når du bruker farger, du må fylle hele overflaten av frukten, som definerer hvilke som er de lyseste områdene og hvilke som er de mørkeste i henhold til hvor lyset reflekteres.
 4. De opplyste delene skal formes mens mellomfarger blir brukt. På samme måte bør det nevnes at de små hullene i appelsinskallet kan oppnås ved å legge igjen noen små hvite prikker, som de andre fargene skal være mettet rundt.
 5. Som om du tegnet en appelsin fra en grunnleggende geometrisk form, en sirkel, kan du bruke den samme teknikken til å tegne et helt harmonisk sett med forskjellige frukter eller a bilde sammensatt av flere av de samme fruktene, som for eksempel appelsiner.

tegne en appelsin enkelt og raskt

Tips for å lære å tegne frukt

Neste vil vi gi deg noen tips som kan hjelpe deg når du tegner en hvilken som helst type frukt.

Fra det generelle til detaljene

Når du lærer å tegne, er det viktig start fra generalen, utvikle ordningen og basert på den, legge til nødvendige detaljer. Du burde alltid begynn med det grunnleggende før du går videre til det mer detaljerte.

Ekte modeller

Ekte modeller er alltid veldig hjelpsomme, uansett om de er foran deg eller sett gjennom et bilde, siden lar deg bedre sette pris på detaljene som kan overses.

Lys og skygger (volumet)

Lysene, som skyggene, er viktige aspekter når du fargelegger en tegning, siden det avhenger av dem om tegningen har volum eller ikke. Det er nødvendig å ta hensyn til hvor lyset kommer fra for å skygg motsatt side av tegningen og hold lys i de delene der lyset reflekteres direkte.