Skip to content

17 Opplyste planter: Hvordan lage en lysende romantisk bakgård

2 de februar de 2021

Nedenfor finner du et bredt utvalg av utvalgte belyste planter for å skape en nattlig glød og en magisk stemning. Tenk på stedene der du kan legge til en. Dette er heller ikke planter som er malt med glød i mørk maling!

Vi vet at lysdesign er kritisk. Belysning alene kan forvandle og gjøre et godt fotografi rett og slett tidløst.

Dette gjelder også for et uterom. Du vil at bakgården eller hagen din skal se innbydende og komfortabel ut.

Opplyste planter er en god måte å gjøre hagen eller hagen romantisk, innbydende og stemningsløs.

De er allsidige, værbestandige, brukte innendørs og utendørs pluss at de kommer i mange forskjellige størrelser og former.

Noen belyste planter med solenergi gjør at de kan plasseres hvor som helst.

Andre som krever strøm, begrenser muligheten for plassering i noen rom. Bruk dem frittstående rundt et basseng, inngangen til et hjem, ute på terrassen eller en rekke andre steder.

opplyste planter for en romantisk bakgårdLegg opplyste planter i hagen din for å skape en glødende og romantisk bakgård.
Det som er mer spennende er at noen av disse utendørsbelysningsenhetene har et oppladbart batteri og kan slås på og av ved hjelp av en fjernkontroll!

Kilde: pinterest
Disse pottepottene ser kanskje ikke ut til å være noe utenom det vanlige, selv om bostonbregnerne viser seg veldig bra. De kan fungere som en lyskilde som er nyttig på flere måter.

De er veldig attraktive, og de kan vanligvis brukes som potter eller dobbelt som en isbøtte når du underholder enten innendørs eller utendørs. De er iøynefallende glød i de mørke blomsterpottene.

Bon Décor Round Pot Planter Illuminated Planters

Kilde: amazon
Denne hvite planterdesignen er enkel, men virker likevel veldig elegant. Den passer godt sammen med alle omgivelsene, og «gløden» vil helt sikkert gjøre den til sentrum for oppmerksomheten.

Luminous Solar Planters legger til magisk nattetid

Kilde: gardeners.com

Disse solenergi blomsterpottene kommer i livlige og minneverdige farger som avgir en liten glød for å vekke visuell interesse, men likevel holder oppmerksomheten på plantene (blomstrende impatiens). Gløden lyser heller ikke helt ut terrassen.

Kilde: walmart
Denne utendørs planter som er laget av et polyetylenmateriale lyser opp og understreker skjønnheten til noen av dine verdsatte blomster, enten det er natt eller dag, og gjør dem til et ekte midtpunkt i hagen din. Det ser fint ut med en agave i potter og en spiller av millioner bjellerblomster.

Kilde: pinterest
Lag et geometrisk og estetisk tiltalende tema for hagen din om natten med disse utendørs planter som vil lyse opp din vei.

De firkantede formene gir et moderne preg til uterommet ditt.

Kilde: archaize.net
Denne gryten er noe vi ikke ser hver dag. Gryten ser ut til å være en del av veggen, og sparer plass.

Imidlertid begrenser det hva som kan vises. Det kan også fungere som en omgivende lyskilde.

Kilde: pinterest
Grytene har forskjellige størrelser, men de har samme funksjon. De lager og attraktiv lyskilde med lav glød.

De utfyller gabionveggen godt og anthuriumblomstene er jeg sikker på at POP personlig.

Kilde: amazon
En rekke dekorative plastbøtter i en rekke farger sitter foran en elv.

Det som er mest interessant er hvordan fargen på hver planter planter opp kveldsstien som snor seg ved siden av elven og fengsler fantasien. En sikker oppmerksomhet!

Kilde: pinterest
Den opplyste planter er innbydende. Det er en fin måte å lyse opp på bassengområdet, og lett å se for øynene. Den hvite paradisfuglen er en utmerket følgesvenn. Det er en mye bedre løsning enn å ha vanlige lamper.

Kilde: gardeners.com
Disse solbelyste planterne er en unik måte å puste nytt liv i hagen din.

Solbelyste plantasjer fremhever hagen din med farge og samsvarer med plantene som er inni dem. De kunne se attraktive ut på trinn som fører til baksiden av huset.

Kilde: archaize.net
Disse utendørs planterne har en form som ligner på en vase, og vil lyse opp bukettene dine om natten, enten det er til middag med levende lys eller bare for å nyte det store utendørs om natten. Et flott tillegg til dekk!

Kilde: amazon
En attraktiv lysplanter med svart smijernsramme og rød leiregryte og plate for overløpsvann er plassert for å gi en ikke-symmetrisk aksent foran en mursteinsøyle på en utendørs trapp.

Imidlertid la du ikke merke til noe av det siden øynene dine flyttet rett til den glødende planter!

Jeg synes utformingen av disse planterne er unik, og de smelter fint sammen rundt hjemmet ditt. Jeg elsker hvordan de kommer i forskjellige størrelser og former som mange figerglassplantere og gir liv til ethvert rom.

Kilde: archaize.net
Ordningen er uvanlig. Bakgårder bruker ofte belysning som en del av veien for å komme med et rett og slett elegant utsagn.

Personlig vil jeg ikke bruke disse typer yucca planter som i dette bildet, da de kan bli litt tunge.

Kilde: pinterest
Disse planterne er et utmerket tillegg til et bassengområde. Dette fjerner behovet for å bruke belysning som ikke er på sin plass.

Pottene kan gi plass til planter, og de kan lyse opp bassengområdet. En slående refleksjon med lyset fra vannet.

Kilde: pinterest
La disse opplyste planterne lyse opp gangveien din om natten, slik at du kan nyte blomster og andre planter selv når solen har gått ned. Plantene kan være små trimmede buksbomvedbusker.

Kilde: archaize.net
Disse opplyste planterne lyser opp en uteplass og gir en følelse av klasse til alle omgivelser mens de fremdeles holder en avslappende atmosfære for alle å glede seg over. Cykadeplanten komplimenterer innstillingen mens den vokser sakte.

Kilde: archaize.net
Belyste planter er en utmerket måte å skjule belysningsløsninger på en elegant måte. Det vil trekke oppmerksomhet til dine viktigste attraksjoner i stedet for mot belysningen. Planteformen gjør plantingen av slangeplanter til det perfekte tilskuddet.

Kilde: overstock.com
Den soldrevne terrakottaplanten er veldig iøynefallende, og den ser ut til å lyse rett foran øynene dine. Det vil sikkert skille seg ut i hvilken som helst hage. Legg merke til det lille solcellepanelet til høyre for planter.

Kilde: pinterest
Denne planter bygger bro over to forskjellige filosofier som ofte står diametralt imot: den klassiske skjønnheten i løvverk hjemme og den rene, konsise, enkelheten til moderniteten. Belysningen er både en kilde til varm stillhet og en måte å fremheve prydplantelivet på.

Hagebelysningsteknologien som er involvert i opplyste planter, ser ut til å være ganske ny. I løpet av de neste årene vil vi se prisene komme ned og mer LED-blomsterpotte belysningsteknologi bli introdusert.