Skip to content

Garden Stepping Stones: 30 vakre måter å dekorere hagen din på

1 de mars de 2021

Mange av oss elsker å tilbringe tid ute og pleie hagene våre. Vi nyter ikke bare hagen, men plantene som tiltrekker seg sommerfugler, kolibrier og de spesielle ekstra detaljene som personlig skråsteg.

I stedet for å skitne skoene dine eller ved et uhell tråkke på en dyrebar blomsterbed, er det å lage steppesteiner gjennom hagen din et utmerket DIY stepping stein-prosjekt for å gjøre hagen din unik!

En kuratert samling av 30 DIY stepping steiner!

  • Gjør knust Kina til nydelige stepping steiner
  • Velge de riktige steinene for hagen din

Gjennom å skure på nettet satte vi sammen denne samlingen av tretti forskjellige steppesteinprosjekter du kan prøve ut, alt fra mosaikkstegemønstre, runde og forskjellige til bare å legge billige hagestegesteiner arrangert et interessant mønster. Dette innlegget har en rekke ideer til å hjelpe deg med en hvilken som helst hage. Nyt!

Attraktive Mosaic Stepping Stones

kilde: jeffreygardens.blogspot.comDisse dekorative stepping steinene, dekorert med steiner i intrikate stepping stone design forbedrer hagestien mot de mørkegrønne bladene til hosta plantene. Det viser hvordan å ta hensyn til de små tingene kan skape innvirkning i hagen.

kilde: pinterestSirkulære stepping steiner med flere sirkler av lilla steiner dekorere i midten. Dette får deg til å føle deg som kongelig da den lilla pynter hagen din med sirkellagene.

kilde: stoneartblog.blogspot.comDenne stepping stone består av andre mindre steiner som kommer sammen i en spiralformasjon. Dette gir steppene på veien litt visuell interesse for å holde hagen frisk.

kilde: lovelygreens.comHagekanter er en populær måte å aksentere en hage på eller til og med gi en gangvei gjennom en hage. Å lage hage stepping steiner akkurat som disse bringer interesse og variasjon i fargene som brukes. Gjennom sesongen vil steinene som brukes, matche forskjellige blomster.

Sjekk ut disse 17 ideene: Stepping Stones For Garden Pathways

kilde: icreativeideas.comLangt fra å være bare en enkel måte å komme seg hit fra dit uten å tråkke i gjørme eller planter, er stepping steiner en fin måte å bringe litt farge og kreativitet inn i hagen din. Disse mosaikkflisene er laget ved å helle sementblanding i en form og ordne glassfliser på toppen.

kilde: pinkandgreenmama.blogspot.comDenne enestående stepping stone kan virke overveldende, men med utsmykningen av dekorasjonen, er attraktiviteten til steping steinen høyt forhøyet, noe som gjør hagen stepping stone pop.

kilde: fiskarsDenne stepping stone laget av mange små grønne steiner danner et pent lite bilde av et bart tre midt i ingensteds og legger til litt krydder i hagen din.

Runde stepping steiner

kilde: dreamalittlebigger.comVil du legge til noe spesielt i hagen din. Prøv en preget steppestein. Disse dekorative steintrinnene til hagen gir et naturlig preg til din oase.

kilde: overthebigmoon.comDenne runde steppesteinen ser veldig kaotisk ut og er laget av tilfeldige skjær av oppvaskkina. Men det er en historie bak det! Dette er absolutt for å fange oppmerksomheten til enhver person og være et sentralt snakkepunkt for ethvert hagefest.

kilde: håndverkereEn hagespringstein sterkt dekorert mellom alle høstbladene inneholder et bilde av et hus midt i skogen for å gi folk en følelse av ro og isolasjon.

kilde: ithappensinablickEn lysegul og brun stjernefisk med fem vedheng sitter på toppen av en sirkulær hvit og brun stein, fint preg for et nautisk tema.

kilde: merrimentdesign.comDenne dekorative stepping stone består av en liten kolibri som spiser nektar fra en blomst. Dette gleder alle som ser den intrikate designen og gir hagen din variasjon.

kilde: midwestlivingDisse stepping steinene vil bringe frem den blåeste av blues i noen hage blomster. Fargene er lyse og mønsteret gir et element av innfall og et notat av uforsiktighet for en avslappende hage.

Sjekk ut 50 blåblomstrere i landskapshagen din?

kilde: onesassyhousewife.blogspot.comDenne spesialinngraverte stepping stone kan være noe som barnet ditt eller noen andre spesielle. Dette er flott for alle gjester som kommer for å få dem til å føle seg ekstra spesielle.

Laget med former for betong stepping steiner

kilde: familyhandyman.comDisse hjemmelagde steinene av uregelmessig form laget av en form som gjentas om og om igjen, gir litt kaos i hagen din mens du fortsatt bevarer ordren.

stein-medaljong-hage-sti-08312016kilde: hjemmedepotLegg til en vakker steinaksent til en utendørs gangvei.

7 konkrete prosjekter for å transformere hagen din

7-betong-prosjekter-073114

Ideer om hvordan du legger stepping steiner

kilde: twitterDisse betongstegesteinene er ordnet pent i et kvadrat som gitter adskilt av steiner for å gi orden og enhet for å «slappe av» hagen din.

kilde: theartfulgarden.tumblr.comEn vakker lang sti av stor steinstein med steiner i forskjellige former og størrelser fylt ut og omgitt av sunne grønne planter. Gjør dette til en vakker tur i hagen for ethvert hjem.

kilde: diyadviceDisse trinnene midt på stien som legges ut i midten av en plen eller hage. Uregelmessig i form, men alle med ensartet oransje farge. De legger en sti til et bestemt sted i hagen for å gi veiledning.

kilde: ecooutdoor.com.auDe geometriske trinnene som vises her er pent organisert i et mønster som gir deg en følelse av moderne liv.

kilde: collectorandco.tumblr.comDisse stepping steinene er som steiner i en dam hvor du føler behov for bare å gå på dem ellers faller du i vannet. Det er også en «bro» i midten mellom steinene for å føle deg trygg.

kilde: pinterestKjøp noen enkle dollar-stepping steiner og ordne dem i et interessant mønster!

Artikkel: Ideer på hagestier med steppestein

Hagestier med steppesteiner

Klikk på stepping stone-bildene av denne lenken for å se hele artikkelen

Hosta og Rabarbra Leaf Stepping Stones

løv-stepping-steiner-63020151550kilde: gardentherapy.ca Disse stepping steinene har en gravering av flere bladvarianter. Graveringen får deg til å føle at du har funnet en fossil, eller at du er tilbake i jura-perioden.

kilde: johannepalandet.wordpress.comDisse steppesteinene er store, detaljerte rabarbrablader, hver med unike mønstre, satt i et hav av små småstein. De husker bildet av liljeputer i dammen, men med en mer jordaktig følelse.

Visste du at du kan lage et naturlig insektmiddel fra rabarbrablader

kilde: craftbyphotoEn sirkulær stepping mold-form plassert på toppen av et rabarbrablad. Bladårene påtrykt formen etterlater avtrykk for en flott hage stepping stone dekorasjon.

Unike Idéer til stepping stein

kilde: iainblake via flickrDenne designen – med naturlige steiner i forskjellige størrelser for å skape «føtter» – blir mer vanlig og er en veldig sjarmerende og iøynefallende måte å fortelle folk om at dette hjemmet er familievennlig.

kilde: instruerbareVakre steinesteiner i pastell med geometrisk design som passer perfekt til den hemmelige hagen. Mønsteret er hvitt med subtile brune farger som forbedrer mønsteret.

kilde: yeahvintage.blogspot.comDisse sjablongte steppesteinene er isolert med omtrent en fot gress mellom dem. Dette kan gjøres om til et lite spill for å underholde barna en stund. Som å lage de «kvadratiske» steinene til de farlige eller målene.

kilde: hometalkDisse hjerteformede steppesteinene lignet en murvegg i form av et hjerte. Dette symboliserer kjærlighetens evighet som vil vare.

Hvordan bruke landskapssteiner og steiner i hagen

hage-dekorere-ideer-73020151522

kilde: Benjamin MooreDisse minimale steppesteinene skiller seg ut med høstbladene, slik at du føler at det er høst hele året. Dette gir også visuell interesse som de minimalistiske landskapsdesignene i hagen.

kilde: intimateweddings.comDisse uregelmessige stepping steinene har rå dekor, men gir en veldig livlig og morsom til enhver hage.

Denne videoen viser deg hvordan du lager din egen hagespringstein!

138