Skip to content

Hvordan dekorere hagen din med gamle trestubber

21 de februar de 2021

Har noen gamle trestubber du ønsker var borte? Ikke ha det travelt!

Å fjerne trær og deres trestubber kan være et stort, kostbart bry, og prosessen etterlater ofte noe unaturlige hull i landskapet.

Heldigvis er det de med visjon og kreativitet som vet at de i stedet for å lære «hvordan å drepe en trestubbe» oppdager ideer om hvordan stubber kan brukes som planter. Ved bruk av stubbefjerner kunne de trekke den fra jord og starte DIY-prosjektet derfra.

Disse planterne kan huse nye trær, og kan smelte sømløst inn i omgivelsene.

Gamle trestubber kan brukes som planter for sukkulenter eller som en trestubbe. De kan også være en eventyrhage.

Stubbene i seg selv kan fange oppmerksomheten helt av seg selv, eller tjene noe formål mellom disse to ytterpunktene.

Bygg et «lite hus» ut av stubben. Du kan vise din kreative side og lage ideer til alt du ønsker, trestubbe eller til og med eventyrhus. Fjern trestubber og sjekk ut bildene nedenfor for inspirasjon til å lage dekorasjoner av det.

kilde: dekoratemeJeg elsker hvordan det uventede blomstene er på toppen av denne gamle trestammen. De lyse fargene deres gir en morsom kontrast til stubbeens farge og skiller seg virkelig ut!

kilde: wackbagDenne planter er virkelig unik ved at den revitaliserer en død trestubbe, selv om den ikke er trimmet kort. Treet ser ut til å komme tilbake til livet med tillegg av rosa, lilla og røde blomster.

kilde: hometalkEkte stubber kan brukes så mange ting. Denne blir omgjort som en blomsterbed eller omgjort til en stol. De har mange bruksområder.

kilde: lowesDenne opplæringen for trestubbe planter kommer fra Lowe, og gir deg trinnene for å utnytte en gammel stubbe. Ved å bruke stubben som planter for fargerike blomster, kan du legge til sjarm og appellere til uterommet ditt.

kilde: inventorspotDette bakgårdsrommet ser mer ut som et safari-tilfluktssted med formingen av en gammel høy trestubbe til en giraff, eller et annet dyr som passer deg! En flodhest kan være vanskelig.

kilde: hometalkDenne gamle trestubben skåret ut for å se ut som et hjem leveres komplett med trapper og vinduer og dører. Et av rommene åpner for å vise møbler som en seng og stoler.

kilde: ruththillEn fantastisk trestubbe som ser ut som Marry Poppins. Den har en sykkel for briller og en hatt. Den har også en nese skåret på den. Hatten og hodet har mose som vokser til å se ut som hår.

kilde: hometalkDisse soldrevne utendørslysene er sannsynligvis ulikt det du har sett. De hviler på tresøyler for å gi stiene dine et naturlig og smakfullt utseende.

kilde: pinterestDenne trestubben har flere fuglehus. Husene ser alle ut som eldre hus. Det er et vakkert kunstverk.

kilde: rettlinjede designFem trestubber som gir en vakker glød om natten når disse gamle trestammene lyser opp i hagen. De er alle vakre neonfarger som bringer lys i mørket.

kilde: capadiadesignEn trestubbe kan se gammel ut, men omgjort til et vakkert slott. Det er mange funksjoner med en fugl på toppen av den. Det ser rustikk og gammelt ut og et legendarisk slott.

kilde: countrylivingEn vakker trestubbe som glitrer fra lyset. På sen kveld og solen går ned på skogen. Det ser ut til å være sensommeren.

kilde: pinterestHvis du har mange små potter og ikke er sikker på hvordan du ordner dem, kan du prøve å suspendere disse pottene fra en død trestubbe i hagen din. Jeg er sikker på at du trenger vanning for å vanne disse.