Skip to content

8 gode tips og triks for støv – Støvduk av mikrofiber valgfritt!

19 de februar de 2021

Støv er ikke det morsomste. De fleste unngår det så lenge som mulig. Dessverre er det ikke noe å komme seg rundt. Støv legger seg overalt, og før eller siden må du takle det.

Hva er den beste måten å bli kvitt støv på? Siden Microfiber Dusting Cloth ble introdusert, gjør det jobben lettere … Men … La oss se på 8 smarte tips og triks for å hjelpe deg med å eliminere støv raskt og effektivt.

# 1 Den fuktige kluten

Du kan bruke en fuktig klut til å støv. Dette fungerer enda bedre hvis du blander litt tøymykner i vannet. Bruk fire deler vann og en del tøymykner. Litt går langt, så påfør blandingen på støvkluten din med en sprayflaske.

Dette er en flott blanding for harde overflater, som dusjdører og glassplater. Tøymykner hjelper frastøt støv for å holde disse overflatene renere i lengre tid.

# 2 Metal Coat Hanger & Panty Hose

Strekk ut en kleshenger av metall og legg et gammelt strømpebukse over den resulterende ovale formen. Fest det med et gummistrikk, og bruk det nylig oppfunnede verktøyet til å nå inn på trange steder som under sengen, bak kjøleskapet og så videre. Dette er en god måte å netto støvkaniner på.

# 3 Putetrekk til fans

Du kan få støvet av takviftebladene ved å plassere et gammelt putetrekk over hvert blad og deretter trekke det forsiktig av og ta støvet sammen med det.

Dette forhindrer at støv flyr rundt bare for å sette seg på møbler, vegger og gulv.

# 4 Stoffhansker

Hvis du trenger å støve små, fiddly ting bare ta på et par stoffhansker. Disse er veldig praktiske for å støve av delikate glassartikler, lysarmaturer, lysekroner og lignende.

Du kan bruke hanskene våte eller tørre og / eller sprøyte tøymyknerblandingen, vindusrengjøringsmidlet eller annet mildt rengjøringsmiddel på gjenstandene som blir støvet, eller hanskene i seg selv, for enda bedre resultater.

# 5 Gamle sokker

Som tøyhansker gir gamle sokker veldig praktisk støv. De er spesielt gode for rengjøring av persienner, fordi du lett kan nå mellom lamellene og tørke av støvet.

# 6 Pensel

For dekorative gjenstander og områder som har små sprekker og sprekker, kan du prøve å bruke en pensel. Fra små detaljbørster til store myke børster, disse lager effektive støvverktøy som kan komme inn på veldig små steder for å få ut støv.

# 7 Babyservietter

Du kan få støvet ut mellom tastene på tastaturet ved hjelp av babyservietter. Dette fungerer på din bærbare eller PC.

Bare koble den bærbare datamaskinen fra strømkilden eller tastaturet fra datamaskinen. Rist ut det løse støvet og avslutt med en babyservie. Det kan være lurt å tørke av den bærbare datamaskinen eller PC-tastaturet med en myk, ren klut etterpå.

# 8 Tøymyknere

Du kan tørke ned skjermene på den bærbare datamaskinen, PCen og annen elektronikk ved hjelp av tøymyknerark. De tar opp støv og etterlater en lett film som forhindrer at støv samler seg på overflaten.

Støving kan være et monumentalt arbeid fordi det ikke er noe område i huset der støv ikke legger seg. Prøv å bryte opp støvoppgavene dine ved å bruke et av disse tipsene hver dag.

På denne måten kan du holde støv i sjakk med bare noen få øyeblikk av daglig oppmerksomhet.