Skip to content

12+ gamle trestubber forvandlet til vakre blomsterplanter

2 de mars de 2021

trestubbe-planter-NT-93020151633

Plantemaskiner … de kan være veldig unike. Som disse planterne som gjør en gammel trestubbe om til en planterhage i stedet for å takle bryet med fjerning av trestubbe.

Prosessen er enkel … hul ut sentrum og fyll det med jord. Derfra fyll den med hvilken plante du ønsker.

Noen fyller planterne sine med smaragdplanter. Andre vil fylle trestubber med strålende lyse blomster. Andre vil til og med lage miniatyrscener med figurer og mose.

Den eneste begrensningen er fantasien din. La kreativiteten gå vill. Sjekk ut noen ideer om blomsterpotte av stubbe nedenfor:

kilde: boredpandaHul ut en gammel trestubbe og tilsett pottejord eller potteblanding for å nyte din egen tulipanhage. Glede de besøkende med kreativiteten din!

kilde: dekoratemeHvis du er forvirret om hva du skal gjøre med en stor og stygge trestubbe, bør du vurdere å gjøre den til en trestubbeplanter med fossende blomster og blader.

kilde: edmontonsunHvis du har en trestubbe som forgrener seg i flere retninger, kan du legge til variasjon i hagen din ved å gjøre hver enkelt gren til en annen farget blomst.

kilde: pinterestVurder å bruke en trestubbe som en planter for vakre og enkle å ta vare på saftige planter, for å legge til litt mer grønt i hagen din.

kilde: nes photographieHvis den grønne hagen din mangler farge og karakter, vil du kanskje prøve å kaste opp en gammel trestubbe med en regnbue med rennende, fargerike blomster. Denne effekten etablerer et veldig attraktivt fokuspunkt!

kilde: frodigTo trestubber gjenbrukes og ble til rustikke blomsterpotter. Blomstene lyse og vakre, gir liv til det som er død. Et fantastisk syn.

kilde: littlelucyluKontrasterende lilla, rosa og hvite blomster gir et lyst tillegg til denne enkle trestubben. Den lille stubben gir mye skjønnhet uten stort fotavtrykk.

kilde: pinterestEn gammel trestubbe trenger ikke å se hemmelig ut. Hvis trestubben din har noe karakter, kan du livne den litt opp ved å gjøre den til en planter.

kilde: pinterestVil du ha noe nytt? Hva med at en trestubbe brukes som planter for blomster? Det var akkurat det dette kontoret gjorde, og det ser ganske episk ut. Det gir absolutt trestubben et nytt formål, ikke sant?

kilde: ruththillDenne nydelige grupperingen av livlige, lilla lavendelblomster midt på dette høye eiketreet inviterer og godtar andre å se på, er vakker natur.

kilde: pinterestHvis det er vondt å fjerne en trestubbe fra hagen din, eller hvis den stubben bare huser for mange minner fra et tre, bør du vurdere å gjøre stubben til en planter for å pusse opp uteområdet ditt. Interessant hvordan denne trestubben ser malt ut med polyuretan.

kilde: interiorholicHvis du har en haug med rare blomster her og der i hagen din, bør du vurdere å bringe dem sammen til en midtstykke collage som en trestubbe.

kilde: flickrDenne knudrede trestubben midt på fortauet har et nytt liv som hjem til forskjellige blomster. Den uthulede stubben fylt med pottejord som tillater rosa og lilla villblomster å blomstre.