Skip to content

Jeg er tilbake!

18 de april de 2021

Den nye boka vår med Taunton Press, full av morsomme tips, befores og afters og case studies av prosjekter fra hele landet og Canada.Et JMMDS boligprosjekt i Massachusetts som har raske Ginkgo-trær satt 20 «i sentrum.Et nylig Vermont-prosjekt på et vakkert sted som inneholder innfødte planter.Et nylig Vermont-prosjekt på et vakkert sted som inneholder innfødte planter.JMMDS designet Hidden Hollow, en ny barnehage på tre mål på Heritage Museums & Gardens i Sandwich, MA.I samarbeid med Bowman, Bowman, Novick Associates i Kansas City, designet JMMDS en 300 mål stor plan for en internasjonal skulpturhage basert på de 7 elementene.Denne klienten tok vårt Hjem utenfor design og gjorde det til en vakker og veldig personlig hage. Vi er glade for at appen vår snart vil være tilgjengelig for desktop, samt Android- og iPhone-enheter. Kommer snart!Den nye boka vår med Taunton Press, full av morsomme tips, befores og afters og case studies av prosjekter fra hele landet og Canada.Et JMMDS boligprosjekt i Massachusetts som har raske Ginkgo-trær satt 20 «i sentrum.Et nylig Vermont-prosjekt på et vakkert sted som inneholder innfødte planter.Et nylig Vermont-prosjekt på et vakkert sted som inneholder innfødte planter.JMMDS designet Hidden Hollow, en ny tre hektar stor barnehage på Heritage Museums & Gardens i Sandwich, MA.I samarbeid med Bowman, Bowman, Novick Associates i Kansas City, designet JMMDS en 300 mål stor plan for en internasjonal skulpturhage basert på de 7 elementene.Denne klienten tok vårt Hjem utenfor design og gjorde det til en vakker og veldig personlig hage. Vi er glade for at appen vår snart vil være tilgjengelig for stasjonære, samt Android- og iPhone-enheter. Kommer snart!

Landskapsideer som fungerer

Det er omtrent syv år siden sist jeg skrev for Fine Gardening, og syv år har det vært. Siden 2007 har kollegene mine på JMMDS-mitt landskapsarkitektur og designfirma – og jeg skrevet tre bøker om landskapsdesign med The Taunton Press, Fine Gardening’s forlegger, inkludert Outside the Not So Big House (med Sarah Susanka), Home Outside, og de nettopp utgitte landskapsideene som fungerer, også navnet på denne bloggen.

Vårt arbeid

Vi har fortsatt å designe landskap for våre mange boligkunder, som bor i hjemstaten Vermont og andre deler av New England og New York, men også i Virgin Gorda, New Mexico og til og med British Columbia. Vi elsker å designe parker og hovedplaner, og vi jobber med store eller små prosjekter i Greenville, SC, Overland Park, KS, Richmond, VA og Sandwich, MA.

JMMDS portefølje

Et boligprosjekt i Massachusetts som har raske Ginkgo-trær satt 20 «i sentrum. Foto: Bill Sumner. Design: JMMDS.

JMMDS portefølje

Et nylig Vermont-prosjekt med innfødte planter på et vakkert sted. Foto: Susan Teare. Design: JMMDS.

JMMDS portefølje

Et annet nylig boligprosjekt i Vermont. Foto: Bill Sumner. Design: JMMDS.

JMMDS portefølje

JMMDS designet Hidden Hollow, en tre mål stor hage for barn på Heritage Museums & Gardens i Sandwich, MA. Foto: JMMDS.

JMMDS portefølje

I samarbeid med Bowman, Bowman, Novick Associates i Kansas City, designet JMMDS en 300 mål stor plan for en internasjonal skulpturhage basert på de 7 elementene.

Hjemme utenfor

Under nedturen bestemte vi oss for å finne nye måter å hjelpe den gjennomsnittlige huseier fra landlige omgivelser i sørøstlige Vermont. Takket være internett og vår banebrytende ånd og kreative hjerner fra JMMDS, startet vi et nytt JMMDS-merke som heter Home Outside®, fra boken min med samme navn, som inkluderer to parallelle designtjenester som tar sikte på å avmystifisere prosessen med landskapsdesign og gjøre den moro. Home Outside er en online designtjeneste som gjør det mulig for alle hvor som helst å jobbe med oss ​​for å gjøre eiendommen deres til et landskap de elsker. Vi har jobbet med kunder fra Canada, California, Texas, South Carolina og Minnesota, og har gitt dem konseptuelle design til en overkommelig pris, alt gjort online.

JMMDS

JMMDS portefølje

Denne klienten tok vårt Hjem utenfor design og gjorde det til en vakker og veldig personlig hage. Foto: Susan Teare.

Palett-app

Som en del av vårt ønske om å gjøre landskapsdesign tilgjengelig, rimelig og oppnåelig, opprettet vi en app som heter Home Outside Palette som nå tilbyr huseiere og designere alle verktøyene de trenger for å designe landskapet, på tvers av enheter og plattformer. Vi har lagt til en rekke nye funksjoner som lar brukerne spotte eiendommen sin og designe landskapet ved hjelp av en stasjonær datamaskin eller enhet.

Den grunnleggende appen er nå gratis og inneholder over 350 vakre håndtegnede elementer som huseiere kan trykke og dra inn i designene sine. Brukere kan også laste opp et bilde eller en tegning (for eksempel en eiendomsplan) som skal brukes som bakgrunnsbilde. Design kan deles via Facebook, e-post og Twitter. Innkjøp i appen tilbyr ekstra plante- og hardscape-elementpaletter, tegneverktøy og et måleverktøy som lar brukerne «gå og klikke» et målestokbilde av hagen deres.

JMMDS-app

Hjem utenfor palett-appikon og skjermbilder. Vi er glade for at appen vår snart vil være tilgjengelig for stasjonære, samt Android- og iPhone-enheter!

Kommer hjem

Jeg er så glad for å «komme hjem» til Fine Gardening igjen! Teamet mitt og jeg har så mange nye ideer og tenkemåter å dele med dere alle, og vi ser frem til å kunne kommunisere så mye lettere nå, takket være internettets underverk. Gi meg beskjed om hva du vil at jeg skal blogge om, stille spørsmål og sende kommentarer, og laste ned appen vår og sende designene dine til JMMDS slik at jeg kan legge dem ut på disse sidene.