Skip to content

Hjem utenfor palettappen: spør en ekspert

20 de april de 2021

Hos JMMDS elsker vi å bruke appen vår for å hjelpe folk med å designe hjemlandskapet. Vi opprettet appen Home Outside Palette for huseiere for å prøve nye muligheter for deres eiendommer, og også for å hjelpe designprofesjonelle (som oss!) Med å formidle designideer til klienter.

Med Ask en ekspert-funksjonen sender brukere av Home Outside Palette-appen oss designene deres for noen ekspertrevisjoner. Noen ganger forteller de oss hva de håper å oppnå, og andre ganger overlater de det bare til oss.

Her deler vi tre før – og – etter design, sammen med noen notater om hvordan vi forbedret eller utviklet designene.

1. Dekk på vinkelen

Denne brukeren ga oss frie tøyler til å organisere plassen slik vi likte. Vi foreslo følgende små endringer for å gjøre en stor forskjell.

  • Prøv å orientere dekk mot den lengste utsikten over hagen. Å designe i en vinkel gjør at rommet føles større.
  • Fjern gjerdepanelene foran skuret. I stedet for å gjerde det, må du gjøre skuret ditt til et attraktivt samlingspunkt – gi det en flott malingjobb eller plant høye blomstrende planter langs siden som vender ut mot hagen.
  • Bruk «treregelen» med plantematerialet: Å sette tre blomstrende busker på lange avstander fra hverandre utvider rommet og forener et design.
  • Trær legger til et vertikalt lag, igjen som gjør at rommet føles større. Blomstrende trær gir sesongmessig interesse (blomster, bladdekke, dappled skygge, frukt, høstløvverk) og gir screening fra parkeringsområdet og naboer.

2. Utendørsrom for bassengterrasse


For å få snurr på denne flotte bassengterrassen, organiserte vi den i en serie rom – servering, slapping og oppvarming. Våre anbefalinger:

  • En spisestue og grill er mest praktisk når de ligger ved siden av cabanaen. Grønnsaker og overliggende strenglys gir bevegelse, dappled skygge og litt glimt om natten. Selv om det er en storslått utsikt å se utover terrassen, hjelper planter i forgrunnen til å ramme inn utsikten.
  • Solbadere kan slappe av i slappeområdet sitt tilbake fra bassenget, og deretter våge seg mot varmeområdet for å sitte i boblebadet eller samle seg rundt bålet når solen går ned.
  • For en mer avslappet følelse i uformelle rom, klyng planter i hjørnene og la dem vokse som grupper og lunder med en rekke farger, høyde og tekstur.

3. En drømmende hvit hage


Denne brukeren ba om ikke mer enn en vandrende hvit hage. For moro det var å designe dette magiske rommet!

Bildene som vises her, ble alle laget med Home Outside Palette-appen; «før» bildene ble sendt inn av appbrukere til designteamet på JMMDS, som opprettet «etter» bilder. Appen er tilgjengelig gratis for din iOS- eller Android-enhet i Google Play eller iTunes app store.