Skip to content

Lawn Grubs & Other Enemies Of The Lawn Underground

20 de februar de 2021

Sammendrag: Over bakken kan en plen se vakker ut, men nede under kan det være en krig der gressklipper og andre fiender kjemper den!

Spørsmål: Plenen vår ser generelt ganske sunn ut, grønn med ikke mange ugress å bekymre seg for. Imidlertid ser det ut til at det plutselig vil være flekker som får et veldig usunt utseende grågrønt. Hva kan være årsaken? Gloria, Alpharetta, Georgia

Svar: Gloria, la oss sandwiche et segment av plen (mentalt) mellom to glassstykker, omtrent som en forsker ville gjort når han studerte vanene til insektskadedyr og voksende mønstre av gress.

Dette gir oss et tverrsnitt av jord, topp gress, søker gressrøtter, gressblad og insektfiender. Med plener pågår det stadig en kamp, ​​og de sterkestes overlevelse er en stadig tilstedeværende lov.

Ledende insektfiendene er plengruber, merkelig C-formede gressetende vegetarianere. Lær hvordan du kan bli kvitt plenen.

I grubens saltlignende tunneler gjennom jorden, like under jordoverflaten, er det som en soldat som går frem mot målet om ødeleggelse.

Disse vanlige plen skadedyr er drevet for bevegelse i områdene av torvet. På hodet er det to sigdeaktige kjever som skyver fremover, beveger jorden for sin gang, og et sett med spisekjever.

Tre par slanke ben. tippet med enkle klør, strekker seg fra kroppen, slik at den kan grave seg gjennom jorden. Den nesten gjennomsiktige kroppen er foret med faste muskler. Børsten på ryggen hjelper til med å flytte grubben sammen.

Relatert lesing

 • Take-All Root Rot A St. Augustine Grass Sopp

Omtrent en fjerdedel til en tomme i lengden, er gruben en av de farligste insektene til plener. Den krøller seg rett under jordoverflaten og spiser røttene.

Når jorden blir fjærende for trinnet ditt og gresset ikke lenger er grønt, men en dødbrun så død at den kan rulles tilbake … du vet at grubben har slått, for røttene er kuttet under overflaten.

Maur, Wireworms, Rootworms og Root Maggots

Foruten gruben er wireworms, rootworms og root maggots. Deres «kjøtt» er de små gressrøttene til torvområdene dine, men de tygger også bort grønnsaker og blomster.

En annen fiende er mauren. Det store antallet gjør det til et av de vanligste pleninsektene. I sin evige graving og avsetning av jord på overflaten ødelegger mauren gress.

Mole Crickets

mole-cricket-01312016En annen gravemaskin er føflekkrikketen, en nær slektning til gresshoppen. Skovllignende forben på føflekkrikketer har bare ett formål … graving av jord.

Det er et mål med denne graving … gressrøttene som føflekkrikketen føder på og legger eggene på.

Vårt blikk på jorden ville også avsløre den runde og fete purkebiten eller pillbuggen, som angriper plantestengler og røtter nær bakken.

Sod Webworm

Under den grasiøse flukten til plenmøllen er dens larvestadium, sodnormen. Disse larvene blir ivrige og mobile grønne larver. Overflategras er offeret for sod-webormen.

Deretter er det snittormene, gressormene, et stort antall hærormer og larver fra andre møll som treffer plantestammer rett under eller like over bakkenivå.

Du vet at de er der av det skranglete og ujevne utseendet: av det som en gang var glatt og jevnt gress.

En annen fiende er plenen chinch bugs. De suger vitale juice fra en plante og injiserer et giftig spyttstoff. Merket med chinchbugs er de tørkede og dødbrune flekkene av gress.

Å ha tang som grubene er øreknottene, brun billelignende; insekter med sterke tang i slutten av underlivet. De går etter blader og andre deler av prydplanter og grønnsaker, og de jobber utelukkende om natten. Om dagen hviler de i gresset.

Det er andre …

 • Gresshopper
 • Thrips
 • Gruvearbeidere
 • Katydids
 • Loppebiller
 • Fullers rosebiller
 • Blonder insekter
 • Sorte vinrankesnegler
 • Lygus bugs
 • Hvite grubs
 • Hvite frynsete biller
 • Meitemark
 • Nattcrawlere
 • Crane Flies
 • Japansk bille
 • Plenmidd
 • Beetle grubs

… for å nevne noen.

Alle disse skadedyrene kan forårsake store skader på en fin plen eller gressgress.

Du kan bruke gunstige insekter og insektmiddel eller plantevernmidler for å frigjøre plenen din fra angrep og plessykdommer.

Eller du kan også bruke et herbicid som dukket opp før du blir kvitt uønsket gress som beskytter larver og voksne for å forhindre at de multipliserer ytterligere.

Dagens huseier har få skadedyrbekjempelsesalternativer til «kampsonen» som foregår under jordlinjen.

Heldigvis har vi profesjonelle plenpleiere med stor kunnskap om integrert skadedyrsbekjempelse som kan analysere dine behov og gi en løsning for en sunn plen. Hvis plenen din har problemer, kan du ringe en profesjonell plen i ditt område i dag.