Skip to content

Møt mor-datter-duoen bak Auburns blomsterarrangement

13 de oktober de 2022

Som en av de fremste college-campusene i Sør, og en historisk landbruksskole på det, må Auburn Universitys blomsterarrangementer pakke noe slag, og Cathy og Catherine Wayman fra C.Wayman Floral and Events er to kvinner som får det til. Auburn utdanner seg selv, klasse av henholdsvis 1974 og 2007, mor-datter-teamet forstår at universitetet blør marine og oransje, og det ender ikke med oppblomstring. «Hvis du leter etter en oransje eller blå vase, så har vi den,» ler Catherine.

«Jeg begynte med å gjøre noen få arrangementer for enkelte skoler, for eksempel School of Education og School of Forestry. Muntlig melding spredte seg, og jeg begynte etter hvert å lage blomstene til eksamen,» sier Cathy. Det ene førte til det andre, og Cathy hadde mer arbeid enn hun kunne håndtere på egenhånd. Det var da hun henvendte seg til lærlingen Catherine.

C.Wayman Floral and Events Auburn blomsterarrangement

«Mens hun gikk på skolen [at Auburn], Catherine hadde alltid vært en fantastisk hjelper og assistent, så hun kom og hjalp meg med ting. Nå har hun sluttet seg til meg på heltid!» sier Cathy. I dag, over et tiår etter endt utdanning, hjelper Catherine, som er basert i Atlanta, moren sin med konserter i Auburn, men håndterer også storbykundene som inkluderer film regissører og hiphop-kjendiser som Cardi B, Missy Elliott og Rick Ross. «En av planleggerne jeg jobber med oppdaget meg på Instagram og ga meg den klientellemuligheten i Atlanta, men vi har holdt på med disse store arrangementene i Auburn i årevis. Det var der jeg øvde og fikk drømme uten begrensninger,» sier hun. C. Waymans design er nyskapende og lekne, men likevel profesjonelle og polerte, og teamet leter alltid etter enda flere måter å bli kreativ på. Enten de designer tulipanlysekroner eller blomsterespalier, kvinnene har en unik tilnærming til hvert prosjekt, og som et resultat har Auburn vært i forkant av blomsterdesign. «Nå har jeg aldri laget sjiraffer av blomster for Auburn, men jeg har laget toppiarier av blomster i Auburn,» sier Catherine.

C.Wayman Floral and Events tulipanlysekrone

For tiden forbereder kvinnene i C. Wayman arrangementer og motiver for rekruttering av sorority. «Denne klientellet har blitt større og større fordi disse jentene virkelig går helt ut for sine fortrinnsfester.» Men på kort tid vil sommeren forsvinne til høsten, og det blir fotballsesong. Enten Cathy og Catherine forbereder 60-100 arrangementer per uke for Jordan-Hare Stadiums suiter eller lager massive utstillinger for presidentens kontor, er én ting sikkert: hvert arrangement vil være fylt med en mengde blå og oransje blomster. Oransje amaryllis og blå agapanthus er noen av duoens mest brukte utvalg. «Jeg kan fortelle deg hver eneste blå blomst som finnes, hver eneste nyanse av oransje rose,» sier Catherine enig.

Cathy og Catherine Wayman fra C.Wayman Floral and Events

Det er her god gammel fargeteori kommer inn i bildet. Oransje og blått er komplementære på fargehjulet. Ja, University of Florida, vi ser på deg. «Gators er en lysere oransje. Auburn er virkelig brent oransje og marineblått, så vi lener oss mot disse fargene. Og vi bruker absolutt ikke noen rødfarget eller rødt på stadion,» sier Catherine. Catherine og Cathy spøker at du bare finner rødt rundt Auburn i løpet av ferien, og til og med det er en strek. På slutten av dagen ønsker teamet til syvende og sist å tilby den klassiske sørstatsgjestfriheten som vi alle kjenner og elsker. Cathy forklarer at fra maten til blomstene, vil folk til syvende og sist føle seg spesielle og som om de er en del av noe eksklusivt. «Vår hovedklient, Auburn University, ønsker å få folk til å føle at de er hjemme,» sier Catherine enig. «Fotball er mer enn bare et spill; det er den vakre bakluken og familieatmosfæren.» Vi vil «War Eagle» til det!