Skip to content

Episode 2: A to Z

20 de mars de 2021

Fine Gardening er en kopi av AHS A til Z, som ligger på sitt spesielle sted på Michelle Gervais «skrivebord. Spill av denne podcasten …
Foto / Illustrasjon: Michelle GervaisFine Gardening er en kopi av AHS A til Z, som ligger på sitt spesielle sted på Michelle Gervais «skrivebord. Spill av denne podcasten …
Foto / Illustrasjon: Michelle GervaisDet er tid for Thanksgiving! Hvilke plant-y ting er du mest takknemlig for i år? I denne episoden snakker vi om favorittene våre fra “A til Å”, månedens tema.

For å begynne med snakker jeg med personalet på Fine Gardening om den planterelaterte tingen de setter mest pris på, og senere, med Ray Rogers, amerikansk redaktør for American Horticultural Society A to Z Encyclopedia of Garden Plants.

Spill podcast
Eller last ned
Fra iTunes

Først utgitt i 1997, var «A til Z», som det er kjent, og er en av de største, mest informasjonsfylte bøkene i hagereferanser. Med en vekt på over 9 kilo, inneholder den informasjon og bilder av rundt 15 000 planter, på 1092 sider, i omtrent 1,2 millioner ord.

Lenker nevnt i denne podcasten …

American Horticultural Society

Rogers diskuterer det faktum at bokens produksjon virkelig var et grasrotarbeid på grunn av størrelsen. “Tanken var at vi ønsket å gjøre denne boken så nordamerikansk som mulig, noe som betydde at vi måtte ut til dusinvis av dusinvis av plantesamfunn og andre individer som kanskje kunne snakke om [plants] som ikke ble dekket, ”forklarer han. “Jeg liker å se på det som nesten en larve ble til en sommerfugl. Det måtte gjøres fra innsiden og ut for å gjøre det egnet for Nord-Amerika, og det tok tid. ”

Rogers fortsetter med å snakke om opplevelsen av å skrive ut en så stor bok på slutten av 90-tallet (hint: uten internett, tilgang til rudimentær e-post, 10 dagers non-stop utskrift og et rop av «Stopp pressene!») , og hvordan han tror boka ville se ut hvis han hadde det å gjøre i dag («Det ville ikke være en bok,» sier han. «)

Les mer fra Ray Rogers i Garden Confidential på baksiden av Jan. / Feb. utgave av Fine Gardening. For mer informasjon om American Horticultural Society og dets bøker, besøk AHS-nettstedet.

Musikk fra denne podcasten av ccMixter-bruker Pitx og “Scheming Weasel” av Kevin MacLeod (incompetech.com).