Skip to content

Neighborhood Workday til unnsetning!

12 de april de 2021

John og Michael spredte mulch i hagen.
Foto / illustrasjon: Foto av Laura AllenMiyako tilbød seg å transplantere mine «Casa Blanca» liljer som ble begravet i ugresset i hagen min!
Foto / illustrasjon: Foto av Laura AllenKerry og Dave satte steiner for uteplassen.
Foto / illustrasjon: Foto av Laura AllenPaus til lunsj!
Foto / illustrasjon: Foto av Laura AllenLuking og mulking nær oppkjørselen.
Foto / illustrasjon: Foto av Laura AllenSvigerfaren min, den hardtarbeidende mannen jeg kjenner, tar endelig en pustepause.
Foto / illustrasjon: Foto av Laura AllenRob sprer betong i kjelleren. Gå Rob!Vi hadde gjort et stort stykke i mulchbunken ved lunsjtid!Mulch er en fantastisk, fantastisk ting, på så mange nivåer!Alt klar og klar for en baby shower!Fest tid!En vakker dag for en baby shower! Gjort mulig av de fem familiene. Takk folkens!John og Michael spredte mulch i hagen.
Foto / illustrasjon: Foto av Laura AllenMiyako tilbød seg å transplantere mine «Casa Blanca» liljer som ble begravet i ugresset i hagen min!
Foto / illustrasjon: Foto av Laura AllenKerry og Dave satte steiner for uteplassen.
Foto / illustrasjon: Foto av Laura AllenPaus til lunsj!
Foto / illustrasjon: Foto av Laura AllenLuking og mulking nær oppkjørselen.
Foto / illustrasjon: Foto av Laura AllenSvigerfaren min, den hardtarbeidende mannen jeg kjenner, tar endelig en pustepause.
Foto / illustrasjon: Foto av Laura AllenRob sprer betong i kjelleren. Gå Rob!Vi hadde gjort et stort stykke i mulchbunken ved lunsjtid!Mulch er en fantastisk, fantastisk ting, på så mange nivåer!Alt klar og klar for en baby shower!Fest tid!En vakker dag for en baby shower! Gjort mulig av de fem familiene. Takk folkens!Jeg kan knapt bevege meg i morges. Leddene mine er stive, musklene skriker, og jeg er så glad! På lørdag kom «Neighborhood Workday» til huset mitt.

For de av dere som aldri har hørt meg snakke om Neighborhood Workday, skal jeg forklare. Jeg bor i et nært strøket nabolag. Vi kaller oss selv «De fem familiene», og vi tilbringer mye tid sammen for grilling, potlucks, konkurransedyktige biljardspill og bål ved elven. Men vennskapet vårt går utover moro skyld. Vi deler en felles gressklipper og snøfreser, og vi er alltid tilgjengelige for å hjelpe hverandre med å flytte tunge gjenstander – noe som skjer oftere enn du skulle tro. Vi oppfant Neighborhood Workday for et par år siden. En helg i måneden drar vi til et av husene våre hvor verten leverer frokost og lunsj, og alle jobber på huset og hagen for dagen.

Min mann og jeg hadde en lang liste for arbeidsdagen vår i år.

-Hell en betongplate i ett rom i kjelleren

-Luk og kant alle hagesengene

-Spred 4 meter med mulch på sengene

-Forleng vår steinterrasse ca 5 meter til med resterende stein fra det opprinnelige prosjektet

-Forbered terrassen for en baby shower som vil finne sted der neste dag

Etter en frokost med egg, pølse, bagels, smultringer og kaffe, kom vi alle på jobb. Mennene bundet seg i kjelleren med sementblanderen mens damene begynte å luke. Ved lunsjtid var platen ferdig og mulken hadde blitt levert og var godt på vei til hagesengene mine. Vi brøt for pizza og salat, og avsluttet ettermiddagen med mer mulching og uteplassen. Fantastisk!

På sen ettermiddag dekorerte vi uteplassen for dusjen, og så kollapset vi alle. En lang og produktiv dag! Det er utrolig hva 12 personer kan oppnå når de jobber sammen. Naboene og vennene mine er fantastiske, og jeg kan ikke takke dem nok. Neste måned drar vi over til Brian og Miyakos hus. Forhåpentligvis vil jeg kunne bevege meg innen da …