Skip to content

Vakre tulipanbuketter og arrangementer til bordet ditt denne våren

2 de februar de 2023

Tulipaner er en av de unnvikende blomstringene i sør der noen hager har vellykkede årlige bunter og andre ikke helt har det miljøet de trenger. Selv om lykken kan være varm og kald med å plante dem, er det fortsatt mange måter å nyte tulipaner på om våren ved å kjøpe bunter i butikken. Tulipanarrangementer kan være vanskelige på grunn av deres slanke og delikate stilker, så blomstertråd vil være din venn i noen av disse arrangementsideene. Å lære å arrangere tulipaner kan føles som en reise, men litt tålmodighet og å begynne med enkle ordninger vil gjøre oppgaven enklere og morsom. Enten du leter etter tulipan- og rosebukettinspirasjon eller generelle ideer til tulipanarrangement, har vi inkludert litt av hvert i dette galleriet. Etter at du har laget arrangementet ditt, sørg for å rotere det slik at blomstene får lik soleksponering, ettersom tulipaner vokser mot lys.

Flytende tulipanarrangement

Vi lover at denne ordningen er mye enklere enn den kan se ut til. Det er det ideelle alternativet for alle som ikke anser seg selv for å være en blomsterentusiast hjemme.

Forskjøvede fartøyer

Lilla Hyacinth og White Tulip Centerpiece

Hvite tulipaner, lilla hyasinter, alliumblomster og litt grønt gjør at disse bittesmå arrangementene skiller seg ut i sine lyse turkise beholdere. Se alle detaljene om denne vårtabellen her.

Nedsenkede tulipaner

Tulip Water Arrangement

Kuttede tulipaner kan til tider være vanskelige å jobbe med, men dette arrangementet gir et enkelt og håndterbart midtpunkt. Løp til butikken og kjøp en bunt kuttede tulipaner. Bruk et hvilket som helst glasskar du måtte ha i huset og plasser tulipanen forsiktig i glasset før du fyller den med vann. Du kan veksle måten blomstene er ordnet i hvert glass og flyte et telys på toppen av vannet.

Potteløk

Potteløk

Kjøp en pottetulipan fra butikken og pynt den med mose og en ny beholder. Sørg for å holde den i fullt lys nær et vindu for å sikre at den vokser.

Tulipaner blandet med en vårgrønnsak

Aspargesarrangementet

Papegøye tulipaner har en vakker, fjærkledd kant som gir enda mer tekstur til et arrangement.

En bunt med tulipaner

Rosa tulipan påskebordarrangement

Du trenger ikke å arrangere en ekstravagant bukett på bordet ditt for at det skal se vakkert ut. En bunt tulipaner kan ha like stor interesse og nedtonet eleganse som et arrangement med flere blomstersorter. Bytt ut tulipanene dine med litt grønt som grønnkål eller kålhoder for å få bordbildet til å virkelig slå ut.

Tenk i treere

Lille Trifecta

Lag tre bunter med tulipaner og plasser dem i en høy lineær vase som støtter de slanke stilkene deres. Hvis du ikke har denne typen vaser, kan tre separate slanke vaser gruppert sammen skape den samme visuelle effekten.

Assorterte små arrangementer

Det innsamlede arrangementet

Samle et utvalg av glass som ligner på fargen og legg til noen få blomster til hver enkelt. Resultatet er et enkelt og raskt vår-tulipanarrangement for bordet ditt.

Imiter vårblomster

White Dogwood og Queen Anne

Klipp kornelllemmer og Queen Annes blonder fra hagen din og bland dem med en bunt kuttede tulipaner for et arrangement som imiterer de blomstrende omgivelsene dine.

Mason Jar Bud Vase

Mason Jar Arrangement

Disse knoppene ser kanskje ikke ut som tulipaner ved første øyekast, men det er de! Vend kronbladene forsiktig på vrangen for å skape en åpen blomst.

Kålens midtpunkt

Kålens midtpunkt

Dette arrangementet er mye enklere enn det ser ut. Og det vil garantert imponere gjestene dine. Følg trinnvise instruksjoner her.

Kurv med knopper

Tulip Basket Centerpiece

Vi brukte roser og litt filler i tillegg til tulipanene, men du kan absolutt holde deg til én blomstersort om du velger det. Blomsterskum er hemmeligheten i dette arrangementet. Du kan legge til blomstertråd til noen av de høyere tulipanstilkene for å forhindre at de henger.

Bland med andre vårblomster

Kentucky Derby Floating Flower Centerpiece

Senk tulipaner i en fiskeskålvase fylt med vann og flyt andre sesongoppblomstringer langs overflaten for et vakkert og problemfritt arrangement.

Pen i lilla

Pen i lilla

Vi grupperte blå hybrid delphiniums og lilla anemoner mot hvite aksjer og tulipaner i dette midtpunktet. Innslag av støvete møller og frøet eukalyptus gir kontrast og tekstur, mens sukkulenter gir en uventet vri. For en liten høyde – uten å blokkere utsikten – la vi til kvister fra gården.

Tulip Door Swag

Pion og tulipan dør swag blomsterarrangement

Mens peoner kan være sentrum for attraksjonen i denne vakre vårdøren, er tulipaner den birolle. Deres hengende stilker gir dette arrangementet bevegelse og volum.

Mix og match

Rosa og hvit tulipan blomsterarrangement

Bruk den samme teknikken som vi nevnte tidligere for å åpne noen få tulipanblomster, og ordne dem med lukkede blomster for et interessant vårarrangement.

Tuliporkaner

Tulip Centerpieces

Hvis du er bekymret for at tulipanene dine skal henge etter hvert som de eldes i et arrangement, kan du velge høye vaser som støtter de delikate stilkene deres.

Peachy tulipaner

Klassisk bukett

For å oppnå dette utseendet, kutt alle tulipanstilkene i samme høyde og plasser dem alle i en bredkantet vase samtidig. Spinn stilkene bare litt slik at de skaper en sirkulær effekt, som vist på bildet. Hvis noen av bladene henger over siden av vasen, snur du dem rundt en blyant for å lage en korketrekker.