Skip to content

Winter Wonders Photo Challenge Winners

18 de februar de 2021

Første plass: Frosty gjerde av Luna_Gray
Foto / illustrasjon: Luna_GrayAndreplass: Vinterens kunstverk av daffodilly
Foto / illustrasjon: påskeliljeTredje plass: Winter in the Hood av jackielee
Foto / illustrasjon: jackieleeFørste plass: Frosty gjerde av Luna_Gray
Foto / illustrasjon: Luna_GrayAndreplass: Vinterens kunstverk av daffodilly
Foto / illustrasjon: påskeliljeTredje plass: Winter in the Hood av jackielee
Foto / illustrasjon: jackieleeDet var ikke enkelt å plukke vinnerne av Winter Wonders Photo Challenge, men til slutt reduserte vi følgende tre vinnere:

Første plass:
Frosty gjerde av Chandra Allison (Luna_Gray)


Frost i Appleton, WA
«Tåken har fryset den siste uken, driv i luften som glitter og akkumuleres på alle overflater.»

“Frosty Fence ble tatt i Appleton, Washington, et veldig lite landlig samfunn nær Columbia River Gorge. Jeg tok den 20. januar 2009. Selv om bildet ser svart og hvitt ut, er det faktisk i farger. Etter omtrent to uker med iskaldtåke ble all fargen vasket ut av landet.

Jeg har ikke mye erfaring med hagearbeid, men jeg har nylig flyttet fra Portland, OR til 5 mål her i Appleton. Selv om det ikke er mye av en hage ennå, gleder jeg meg til å starte en stor grønnsakshage i år. Jeg antar at jeg kunne ha tatt et bilde av det karrige feltet bak huset mitt der den fremtidige hagen min vil vokse, men jeg syntes dette gjerdet bak det var mye mer interessant.

I oppveksten produserte mamma mesteparten av frukten og grønnsakene familien vår spiste, så jeg håper å følge i hennes fotspor.

Jeg er helt en amatør bak et kamera – dette er faktisk den første konkurransen jeg noensinne har deltatt i. ”

Andreplass:
Winter’s Artwork av Gail Dimaggio (Daffodilly)


“Hagene er like vakre om vinteren som resten av året. Disse
bildene er fra hagene mine i Northwestern CT. Solnedgangen er fra
bare opp gaten fra huset mitt. ”

“Bildet ble tatt rundt 10.30 om morgenen 9. januar 2009 på en lys, solrik, veldig kald morgen i min nordvestlige Connecticut-hage. Det er et grensegjerde jeg satte opp for å hindre at hunden min Murphy kommer inn i grensen på vei til den «ville» siden av hagen.

Jeg har hatt glede av hagearbeid i mer enn 40 år siden jeg var barn i New Jersey, og hjalp faren min i sin grønnsakshage og moren min med sine små flerårige hager. Min barndomsnabo hadde vakre hager og var også min inspirasjon. Hun ba meg ofte om å jobbe for henne i rosenhagen, plukke japanske biller og spre mulch og beskjære lilla busker etter at de hadde blomstret. Som barn likte jeg alltid det arbeidet mye mer enn barnevakt!

Blomsterhagen min er veldig uformell, av mitt eget design, og jeg er en ivrig grønnsakshage. «

Tredje plass:
Winter in the Hood av jackielee


«Jeg lurer på missus, hvis du har noe av den drakten med de fine tørkede kirsebærene i den igjen?»

“Dette bildet er tatt fra solrommet vi la til i huset vårt i fjor vår. Det var ikke noe annet sted å se vinterhagene våre fra innsiden av huset, derav det nye rommet. Jeg tok det en -20 * dag i midten av januar. Dette var det perfekte året å være ute og se ut, siden det har vært kaldere enn alle kommer ut. Bye bye global warming.

Jeg har holdt på med hagearbeid siden jeg kunne gå, 55 år eller så. Jeg startet med oldefar, Magnus Despen. Han dyrket pioner, georginer, de vanlige grønnsaker og alle slags andre blomster. Vårt fokus var pioner og georginer skjønt. Han laget meg til og med mitt eget sett med hageverktøy, sammen med en halvliter snøskuffe. Han var ingen dummy når det gjaldt å få hagehjelp! Hvilket barn kunne motstå sine egne verktøy? Ikke meg.

I fjor var faren min med å rengjøre skuret og fant en håndfarer som bestefar laget i voksen størrelse. Jeg elsker å holde det. Jeg vil vedde på at perleportene har en pioneramme på hver side av dem. Og at det er en høy, myk talt gammel norsk fyr som sørger for at de passer til himmelen. ”

Vår førsteplass vinner vil motta et års abonnement på Fine Gardening magazine, en Fine Gardening tote bag, et komplett sett med 2008 Fine Gardening spesielle interessepublikasjoner (Design Ideas, Great Plants, Great Gardens, Container Gardening and Outdoor Design & Living) , og et komplett sett med fine hagearbeid DVD-ROM-er (beskjæring, forplantning, hageteknikk 1, hageteknikk 2 og hageteknikk 3).

Våre andre- og tredjeplassvinnere får et Fine Gardening-abonnement og en Fine Gardening tote bag. Takk igjen til alle som deltok. Ikke gå glipp av februares fotoutfordring, Pets in the Garden.

Vi elsket også:


Ice Fence av AnnL


Shagbark hickory av jcihula


Snowy Miller av CRSmith


Sunrise and My Garden av Littleton


Blooming Winter av sakurasakura


Snødekte Sedum av tgussie


Blå gran av DebHS


Neverending Garden av GibsoniaPA


Iced Berries av LPratt


Icescape av DOUBLE


Japansk lønn «en glace» av Corralgirl

Hvis du vil at vi skal bruke ditt virkelige navn i fotokreditt, kan du sende en e-post til Kate på [email protected].