Skip to content

2009 Philly Flower Show: La blomstene leve

25 de mars de 2021

Jeg bodde i Philly i nesten fire år og kom aldri til Philadelphia Flower Show, så jeg brukte det meste av min lange kjøretur fra Connecticut til Pennsylvania og lurte på hvordan jeg skulle høste verdifull inspirasjon fra arrangementet for å bringe tilbake til Fine Hagearbeid. Jeg hater avskårne blomster, og jeg antok alltid at Philly Flower Show ville være akkurat det – hauger på hauger med avskårne blomster som ser fargerike og uberørte ut, bare for å dø noen dager senere og bli kastet ut i søpla. For meg virker avskårne blomster som bortkastet, med mindre de er fanget fra min egen bakgård med foreldreplanten fortsatt fast forankret i bakken. Men Philly Flower Show var faktisk en hyggelig overraskelse, delt inn i leverandører, planteeksemplarer og frodige utstillinger designet for å gå med årets tema «Bella Italia». Her er noen av mine tanker om showet som sannsynligvis ikke vil gjøre det til noen FG-artikler i nær fremtid (bilder vist ovenfor fra topp til bunn).

Mat, vin og blomster er tre av favoritt tingene mine – og hvis du setter dem alle sammen i en messe, vil jeg stirre og sikle deretter.

Tulipaner kan være sinnsykt kule. Jeg legger til «Donna Bella» tulipaner til den lange listen over planter jeg kan kjøpe.

Jeg liker skumle planter. Denne «Colebre» echeveria er perfeksjon – som en kule med fettvekster. Utrolig ekkelt!

Philly sportsfans er mildt sagt vanvittige – men ikke alle setter pris på humoren. Da jeg snappet dette bildet, hørte jeg en søt eldre dame mumle «Hvor klebrig.» Jeg er fortsatt ikke sikker på om hun snakket om meg eller hatten.

Alt i alt kan jeg se hvorfor Philadelphia Flower Show trekker inn så mange besøkende hvert år. Det er perfekt tidsbestemt, akkurat når de kule dagene begynner å vike for våren. Og det passer nesten alle planteelskere, fra de som beundrer den enkle skjønnheten til blomster til de som er besatt av unike planter og sjokkerende perfekte planteprøver. I tillegg tilbyr selgerbodene (og snacktellene) mange unike ting for å feire dagen.