Skip to content

7 fantastiske fuglehus til hagen eller balkongen

15 de juni de 2021

Tenk deg hvor bra det føles å kunne tilby et sted å hvile, spise eller rede flere søte og små fugler og til og med fugler som ikke er så små, men som også trenger plass til å hvile under flyturen. Så hvis du er en av dem som kjenner fuglearter som flyr rundt i regionen der du bor, kan du kanskje finne fuglehus ideell for disse artene.

Neste vil vi vise deg 10 vakreste fuglehus og utrolig at du kan finne på nettet.

De beste og mest fantastiske fuglehusene

Klassikerne

hus laget av tre

Hagene ville aldri være de samme hvis de ikke hadde forskjellige farger, med lyder og klaff utført av disse vakre fuglene, selv når det bare er noen få ville fugler, strekker all den naturlige sjarmen de har seg over hele hagen, noe som skaper et vakkert miljø der du kan hvile, slappe av eller dele med familie og venner. venner.

Som vi ser på dette bildet, disse originale fuglehus malt i lyse farger og grovt formet, med markerte penselstrøk som gir et glimt av kornet til brettene som de er laget med, gir deg en karakteristisk rustikk luft, som aldri går av moten.

Fargede hus for fugler

fargerike i fuglehusene

De fargede hus for fugler I likhet med de på bildet ovenfor, er de ideelle for å gi mer farger og liv i hagen din, slik at den ser enda vakrere ut.

Denne typen fuglehus har en mye mer forsiktig dekorasjon enn de forrige, med nøye behandlet treverk og med alle ansiktene innpakket i fargerike tegninger.

funksjonelle husfugler

I dag er det mulig å finne noen hus for fugler som ikke lenger er enkle og enkle ly for fugler som de var tidligere. i dag er det normalt å finne mange mennesker som har valgt å vie seg hovedsakelig til å designe hus for fugler, av alle stiler, alltid ta vare på hver av de små detaljene av dem, for å skape helt funksjonelle og vakre hus for fugler, som det er tilfellet i bildet som vi viser deg ovenfor.

Tilsvarende, for øyeblikket det er mulig å finne mange fuglehus som har et bredt utvalg av design, kan du til og med finne noen som kommer med en fontene slik at fuglene kan drikke vann; Denne typen fuglehus kan plasseres både i hagen din og på balkongen.

Denne typen fuglehus har et grovt design i produksjon men med veldig nøye detaljer, både valg av malerier og små detaljer, som peisen eller hjertet på fasaden som gir det et veldig moderne utseende, noe som gjør dem perfekt for alle typer hager.

Hjemmelaget, med pinner og chamizo

trehus

Hvis du har forskjellige trær i hagen din og du liker fugler, er det best å sette noen fuglehus under trærnes løvverk, som vi viser deg i forrige bilde.

Men husk at dette er et av de mest passende stedene å tilby hengivenhet, omsorg og oppmerksomhet mot fuglene som besøker hagen din. Det er også et ideelt sted, fordi det normale er at fuglene lager reir i trærne, du trenger bare gi dem litt mat og vann når de kommer til hagen din på jakt etter et ly.

Avhengig av hvor du vil plassere fuglehusene, enten i hagen din eller på balkongen, må du velg den du liker best Og blant et bredt utvalg av fuglehusdesign, kan du velge et hengende husdesign som det vi viser deg ovenfor plasser den på trærne i hagen dinDu kan velge et frittstående design for å plassere det på en ledig plass i hagen, eller du kan velge et lite og funksjonelt fuglehus å plassere på balkongen.

Denne fuglehusmodellen er ideell for områder med mye løvverk siden det vil gå ubemerket og fuglene vil nyte det til fulle. Håndlaget Den består av en ramme laget av pinner og et stråtak, som en hytte.

Fantasy hus

Fuglehus er et av elementene som fyller enhver hage med magi og til og med selve hjemmet, på samme måte det er en utmerket måte å leve sammen og hjelpe fuglene.

dekorerte fuglehus

Du kan plassere noen fuglehus som vist i forrige bilde og gi et snev av farger til hjemmet ditt Og denne typen hus er ideelle for mindre fuglearter, og samtidig er de et vakkert stykke for å dekorere et område i hagen din.

Med en enkel og veldig fargerik design, fungerer som et eksempel for å la fantasien flyte og skape et vakkert fuglehus fullt av liv.

Trehus å male og dekorere

tre ansikt

Du kan plassere en vakker og romslig på balkongen fuglehus laget av tre som den som kan sees på bildet ovenfor, siden generelt har denne typen fuglehus nok plass til flere fugler, og de er også en fint dekorativt element som kan plasseres i et av hjørnene på balkongen eller på en vegg i hagen.

Denne originale modellen har også et slående lettelsesbilde som vil underholde alle våre besøk. Denne modellen er ideell for å la de små i huset glede seg over å fylle det fremtidige hjemmet til fuglene som besøker hagen vår med farger.

Modulært hengende hus

De hengende fuglehus De er et av de mest brukte alternativene når det gjelder å tilby et hvilested for fugler.

hengende hus

Vanligvis disse de henger fra tregrener, som i tilfelle med forrige bilde, selv om de også kan plasseres på verandaen til huset for å gi plass til fuglene og ha et dekorativt element foran huset. Så hvis du vil at fuglene skal komme til hagen din for å kunne nyt roen og gleden din tilstedeværelse tilbyrVi anbefaler at du plasserer noen fuglehus som de vi viste deg ovenfor.

Denne modellen sammensatt av flere moduler som en boligblokk Det er veldig dekorativt, med et veldig rent og naturlig utseende og takket være den svært uvanlige sekskantformen for denne typen gjenstand og de naturlige grenene som støtter fuglene som liker det.

Drikkere og fuglematere for hager

Fuglene som vanligvis kommer til hagene er noe som ikke kan gå glipp av, siden det er de som gjør det gi liv til stedet og det er at det gjennom noen triks eller ideer er mulig å få fuglene til å nå hagen din og for å oppnå dette trenger du bare, for eksempel noen små hengende fuglehus som den vi viser deg ovenfor, som er ideelle som skjebnen til disse fuglene og er at denne typen strukturer for fugler er et sted hvor de kan hekke eller rett og slett ta en pause, spise og drikke litt vann under flyveien.

Bortsett fra å tilby en tak og ly for fugler, fuglehus som de du kan se over, er faktisk en ekte dekorativt pluss for hagen eller balkongen og er at det i løpet av denne tiden av året er lurt å ha noen reirbokser eller fuglehus på balkongen eller i et hageområde.

Utvilsomt er det et stort antall fugler som mens de flyr vil bruke dem godt til å hvile.

I tillegg til dekorere hagen eller balkongen og gi fuglene et sted å hvile, fuglehus som det som er vist ovenfor, lar deg nyte dem fugler som bestemmer seg for å besøke hagen din om vårmorgenen eller om ettermiddagen på høsten, siden de først er plassert, begynner de å utgjøre en del av det vakre landskapet i hagene, og det er derfor det anses som fuglehus er et av tilbehør eller elementer for dekorativ bruk for hager, som ikke skulle mangle i noen av disse.

Det er mange modeller av vannfôrere og matere tilgjengelig for fugler, men disse anhengene er veldig iøynefallende og dekorative, tilgjengelig i klassiske materialer eller som den du ser på bildet, laget av plast med morsomme former og mye farge.

hus med kummer for fugler

I fremtidige artikler vil vi lage et utvalg matere og drikkere til hagen. Hvis du kjenner noe eller noe interessant hus, ikke nøl med å legge igjen en kommentar.