Skip to content

Hva trengs for en vertikal hage?

27 de juni de 2021

Den dag i dag har vertikale hager De kunne bare sees i kjøpesentre eller offentlige steder, siden de i tillegg til å være ganske dyre, krevde spesiell og konstant pleie. Dette har imidlertid endret seg, og vi har for øyeblikket muligheten for å ha denne typen hage i vårt eget hjem.

Det viktigste og viktigste for bygge og bygge en vertikal hage, er modulpanelene, siden disse har ansvaret for å gi form og struktur til den vertikale hagen. Det beste av alt er at du kan få spesielle modulpaneler til denne typen hager på markedet, så det vil ikke være noe problem å få dem eller å måtte lage dem.

Disse panelene kan komme i forskjellige presentasjoner, siden de avhenger av de forskjellige stedene hvor vi vil finne eller plassere dem. eksistere modulære paneler for interiør, som må ha de aktuelle plantene for å leve under egenskapene til det indre av huset, og de utvendige panelene. Når det gjelder førstnevnte, er de ideelle for å dekorere det indre av et hus, en terrasse eller en innvendig hage som vi har hjemme, sistnevnte er mye mer egnet for å dekorere de ytre hagene eller kanskje fasaden til bygningen siden de vil gi et veldig spesielt preg til både hagen og bygningen.

Som vi nevnte tidligere, modulpanelerDe kommer i forskjellige former, det er vi som velger hvilken av dem som passer best det vi leter etter. Samtidig har hvert av modulpanelene alle instruksjonene ikke bare for bruk, men også for vedlikehold og pleie, slik at vi får de beste resultatene når du bruker dem. Modulære paneler kommer vanligvis med riktige planter og blomster, selv om jeg anbefaler at du prøver å kombinere forskjellige typer blomster og planter for å gi sjarm til den nye vertikale hagen din.