Skip to content

7 konkrete prosjekter for å transformere hagen din

24 de februar de 2021

Betonghage-prosjekter er ikke bare holdbare, men tilbyr mange alternativer. Etterbehandling av en hageseng bruker forhåndsstøpte betongformer for å skape en kant, selvfølgelig alle ting som er gjort med betongblokker og mye mer.

Vi besøkte en rekke nettsteder for ting du kan lage i hagen med betong og plukket ut 7 prosjekter (virkelig mer) for å sjekke ut ideer.

DIY Betongprosjekter Hagepynt

Klar til å skape ditt utendørs paradis? Ville du ikke elske å nyte hagestatuer, steppesteiner, hagebobler og planter som var fylt med frodig grønt i din egen hage?

Hagesfærer

Tenk deg å nippe til kaffe på terrassen hver morgen mens du ser på elegante hageskulpturer og annen fortryllende hagedekor. For en måte å starte dagen på!

Bygg en vakker, rolig hageoase med betong. Se alle elementene i oasen støpt i betongblanding ved hjelp av forskjellige former. Du kan forbedre utendørshagen din med betongstatuer og en variasjon av DIY-hagepynt i betong. Mens betong gjør stykker tyngre, er det også veldig holdbart, noe som gjør det perfekt for utendørs bruk.

Du kan enkelt blande og bruke sement. Det er også mange ferdige merkevarer tilgjengelig. Bare følg produsentens anvisninger.

For elementene i oasen må du blande litt suppligere enn normalt fordi de gir de siste delene en ekstra jevn finish.

Nesten alt kan brukes som et skjema. Prøv et badekar, en bøtte eller noe uventet som en kjegle. Du må ofre skjemaet i unmolding-prosessen.

Denne ballen er et perfekt eksempel. Skjemaet er bare en klode for en lysarmatur som du helte betong i. Når den blir tørr, pakk den forsiktig inn i plast og bank deretter forsiktig på kloden med en hammer for å knuse glasset. Den faller rett inn i plasten for en sikker og enkel opprydding.

https://www.youtube.com/watch?v=QrCLltThJzASå prøv konkret og kom med din egen oase. For mer inspirasjon, gå til LowesCreativeIdeas.com.

Betong

For flere hageprosjekter du kan lage med betong, sjekk ut: Enkle og rimelige containere, møbler, vannfunksjoner og mer

Utendørs stil kreative måter med klassisk betong

Når du tenker på betong, tenker du kanskje ikke umiddelbart på kreativitet.

Imidlertid kan betong passe så mange forskjellige bruksområder for uterommene dine, og det kan også være attraktivt siden det kan ta forskjellige former, farger og teksturer.

Juni Scott over på Houzz.com forklarer noen av de kreative måtene å bruke klassisk betong på. Hun deler det, det er «allsidig, sterk og lett tilgjengelig, betong er et av de mest brukte utendørs materialene.»

Dekorativ sti

Men innrømmer: ”Selv om det noen ganger blir tenkt på som kaldt eller til og med kjedelig, er designpotensialet for stier, uteplasser, støttemur og andre funksjoner nesten ubegrenset. Den kan støpes i nesten hvilken som helst form eller form og gir enorm fleksibilitet når det gjelder farge og tekstur. ”

Cobble Stone Path

Kostnadene ved betongprosjekter er mye billigere enn de som er laget av alternativer som stein eller fliser. Sjekk ut dette innlegget via houzz for litt inspirasjon.

Klassiske betong kreative måter og nye designalternativer

Betong er allestedsnærværende i samfunnene våre, og de fleste tenker ikke på det. Vi ser det generelt som vanlig, kjedelig og urbane.

Betong trenger ikke å være så kjedelig og vanlig hjemme hos deg. Det er mulig å gi betong et mer innbydende og estetisk tiltalende utseende.

Fra å endre tekstur til å livne opp med farger, er det en rekke måter å sette litt spenning på betongen hjemme hos deg. Det er…

  • Begrensninger
  • Designalternativer
  • Tekstur
  • Farge
  • Oppussing av eksisterende betong
  • Resirkulert betong

Mange alternativer å vurdere … Det vil gå langt med å tilpasse uterommet ditt. Sjekk idébøkene via houzz.com for komplette detaljer:

Har du noen gang lurt på hvordan du kan lage stemplet betong? Se!

https://www.youtube.com/watch?v=qcjmleiyJU8

Slik lager du enkelt betongskåler, planter og løvstøp

Å lage dine egne planter og betongskåler er ikke vanskelig. Alt du trenger er noen grunnleggende ingredienser, tid og litt instruksjon.

Hageplante- og steppestein

For å vise deg noen av designmulighetene for hva slags utseende du kan oppnå med betongplantere og gi terrakotta et løp for pengene, setter vi sammen et Pinterest-brett.

En kul vri på DIY Betongplanter

Hvis du liker å plante og ta på deg nye gjør-det-selv-prosjekter, har du kommet til et interessant innlegg.

Lær hvordan du lager en nydelig betongplanter med litt dyktighet og vet hvordan. Tro det eller ei, alt du virkelig trenger er en betongblanding, en bøtte og et gammelt håndkle. Hvis du følger disse enkle instruksjonene … om 24 til 48 timer, vil du ha din egen betongplanter som du kan vise frem for vennene dine.

Denne veiledningen fra Instructables.com går gjennom trinnene for å lage dine egne betongplantere.

Planter i hjemmet gir et spesielt utseende og innbydende følelse til innendørs. Det er mange planter som kan brukes til å pynte innendørs.

En type planter er sukkulenter. Imidlertid kan beholderen og planteren i tillegg til planter spille en viktig rolle i det generelle utseendet. Men dekorative planter kan bryte budsjettet!

https://www.youtube.com/watch?v=yT0p_XYEzzsIkke la ideen om å lage dine egne planter fra betong skremme deg. Det er et veldig enkelt produkt å jobbe med noen flotte resultater.

Dette «How To» -innlegget fra Instructables tar deg for hånden, og viser trinnene for å lage dine egne søte betongplanter.

Dette innlegget gir god trinnvis instruksjon om å lage dine egne konkrete planter. Trinnene er korte og veldig enkle å følge, sammen med materialer du trenger for prosjektet. Du får se hva og hvordan du gjør det, og tipsene på slutten hjelper definitivt med spørsmål.

Betongbladstøping er en fin måte å lage ditt eget kunstverk med relativt liten innsats og kostnad. De fleste blader som lages er ikke forsterket med kyllingetråd da de er mindre.

Bladetypene som brukes er hosta, pokeweed, drueblad, caladiumblad og mindre elefantører.

Du kan velge hvilken som helst måte å fargelegge betongbladene sine fra å forhåndsdøpe dem til å male dem med Pearl Ex Pigments etter at de begynner å stivne. Med enkle å følge videoer til en sjekklisteverktøy du trenger her.

Et annet alternativ du kan vurdere er å lage hypertufa-kummer og potter. Les innlegget vårt om Hypertufa-potter her.

Å lage Hypertufa lette betongpotter

Se denne videoen for å se hvordan de lager en betongplanter.

https://www.youtube.com/watch?v=J3s9D_IkDI4

De plasserte en betongplate i stuen deres – resultatet WOW!

Når det kommer tanker på deg, er det sannsynligvis ikke noe av det første du tenker på å bruke det til hjemmemøblene dine.

I et innlegg på imgur.com gjorde snickers0129 imidlertid nettopp det.

Gjennom litt oppfinnsomhet og mye skapelse skapte denne huseieren sitt helt egen DIY midtbetongbord i stuen. Dette kan også gjøres av et flott bord på en overbygd uteplass.

Etter å ha dannet enkle former og fylt dem med betong, tok denne eieren det til neste trinn. Han polerte og ga betongen en satinfinish.

Sluttresultatet er et nydelig midtpunkt for et moderne hjem. Flotte bilder av hvordan det hele ble satt sammen.

Se denne videoen for å se hvordan det gjøres:

https://youtu.be/clJQhjdyK6o

Hvordan lage en konkret bordplate til terrassebordet ditt

Har du et terrassebord med sprukket glass? Du hater å kaste det, men det er ingen måte du finner rimelig erstatningsglass som passer til bordet ditt.

Dette innlegget viser deg trinn for trinn hvordan du lager en vakker betongplatebordplate. Det er både slitesterkt og flott.

Bare vær sikker på at du har en sterk terrassebunn som betongplater, selv om de også er stabile. Hvis du har tålmodighet, vil du spise ute på kort tid!

Du kan også prøve å lage en benk laget av betong!

Betongbenk

Denne artikkelen fra hjemmedepotet avslører trinnene i å lage en betongbordplate til terrassebordet ditt.