Skip to content

DIY Mason Jar oljelampe og duftlys Hvordan

20 de februar de 2021

Mason krukker er så allsidige med så mange bruksområder, og gjør sollys til en, men noen få av de mange dekorative formålene innendørs og ute når de blir gjort til oljelys.

Oljelamper har blitt brukt som lysbelysning i menneskets historie i tusenvis av år. De kan lages enkelt med vanlige husholdningsartikler som resirkulerte glasskrukker og vegetabilsk olje.

Her er et av de enkleste DIY mason jar oljelampesett fra putitinajar.com, inkludert:

  • Rekvisita er nødvendig
  • Trinnvise instruksjoner
  • Mange bilder
  • Nyttige ideer om å lage lys med murglass

Når det gjelder materialer i dette DIY-oljelysens murprosjekt … «De fleste av materialene kan bare legges rundt huset, bortsett fra glassfiber-vekene, som du finner i butikken vår.»

De anbefaler, “Fiberglass wicks trenger sjelden å byttes ut, og de er også problemfri! De brenner ikke opp som en typisk stearinlys, bomullsrem eller annet organisk materiale. ”

Disse mursteinslysene er vakre å se på, og hjemmet ditt vil også lukte fantastisk. Best av alt, de er billige og enkle å lage med resirkulerte og gjenbrukte gjenstander. Flere ideer om oljelampe og murte krukke via Putitinajar.com

Over på msdawn.com er de også enige om at det er enkelt å sette disse håndverkene sammen … De deler: «Du trenger også en brystvorte, samt koblinger og skiver. Du trenger også lampeviser og olje av noe slag. Alt du kan hente i den lokale boligforbedringsbutikken. ”

Å legge til urter, kongler og andre krydder i oljelampen er ikke nødvendig, men de kan også brukes til å få frem en bedre duft for stearinlyset eller med furuskegler skaper en ferie asket.

Husholdninger med myggproblemer kan tilsette citronellaolje for en insektavvisende effekt i lampeoljen. Bortsett fra citronella, kan du bruke andre essensielle oljer som olivenolje og kokosnøttolje. Du kan blande inn noen få dråper duftende olje for å få ekstra aroma for stearinlysoljelysene dine.

Noen stearinlys i murer krukker er åpne, mens andre vil lage et hull i midten av masonkrukke lokket der de kan sette inn veken.

mason-jar-oil-lamp-rainbow

Forresten, disse ideene om oljelys er faktisk tryggere enn de vanlige lysene, og veldig økonomiske: 1 ss olje kan vare i over 2 timer!

På apieceofrainbow.com deler de ho for å gjøre disse vakre oljelampene for murere, mer fortryllende med botaniske skatter nedsenket i vann.

Du kan også legge til noen dråper eterisk olje for en duftende og luksuriøs opplevelse, eller hvis du er som meg, vil du gjerne legge til blomster eller to i oljelysene dine.

Denne oljekrukkelampen eller stearinlysene fra muggkrukke gir gode prosjekter og gaver.

Sjekk ut den detaljerte opplæringen her om hvordan du lager ditt eget nydelige bord midtpunkt. Detaljer via apieceofrainbow.com