Skip to content

Hvordan lage en saftig sfære eller klode

22 de februar de 2021

Nylig løp jeg over denne unike saftige samlingen som er en nåværende Amazon Bestselger og tenkte på en morsom måte å bruke dem alle på. En av de gode tingene med å dyrke sukkulenter er at du kan plante dem alle sammen for å skape noe unikt utseende.

Klart du kan plante dem hver for seg, eller legge flere i en gryte. Imidlertid gir en saftig jordklode eller shpere et helt annet utseende.

Å være litt skeptisk brukte jeg litt tid på å lese gjennom kommentarene. Det var mange 5-stjerners anmeldelser sammen med noen ikke så glødende, men generelt får denne saftige samlingen 4 stjerner. Ser ut som et bra sted å starte.

Tidligere delte vi ideen om å lage en saftig hengende kurv. Men ideen kan gå i en annen retning. I stedet for en hengende kurv, hva med å lage en hengende saftig klode ved å bruke to hengende kurver til å lage en klode, kule eller kule!

Du kan henge kloden i hagen eller plassere den på en dekorativ gryte for å bli et interessant fokuspunkt.

Over at Drought Smart Plants har en fin veiledning om å lage en saftig sfære eller jordklode. Du får også noen ideer om de beste størrelsene å lage og håndtere … større er ikke alltid bedre.

Vil du utvide din saftige samling eller dele med venner, lær å forplante sukkulenter her. Vi fant også et par videoer om å lage en Succulent globus!

Cindy på The Succulent Abbor deler tips om hvordan du lager falske stammer!

Ta tak i denne saftige samlingen noen trådkurver, mosekule, og det skader ikke å ha våre pålitelige Felco-beskjærere!

Håp fra Los Osos Valley Nursery gjør en saftig sammen med en bromeliad hengende kulekule.

Youngs hagesenter viser frem noen kuler plantet med høner og kyllinger sammen med andre sukkulenter. De ser bra ut fra alle vinkler.

Det hele starter med et utvalg av sukkulenter som denne Bestselgende samlingen.