Skip to content

Anbefalte bøker om hagedesign

22 de juni de 2021

Hvis du ikke liker å undersøke på Internett, kan du gå til bøkene. Det er en eldgammel ressurs, men den er fortsatt effektiv. Ja, til tross for tiden er det mange profesjonelle gartnere som liker å snu papirarkene for å lære mer om planter og blomster, som liker fotografier tatt av eksperter og til og med tør å markere boken når det er et tips. Interessant.

For dem er dette utvalget av bøker om hagedesign som ikke skulle mangle i biblioteket.

1000 praktiske ideer for hagedesign

Denne boken av Marta Serrats det vil åpne tankene dine med en rekke alternativer for ditt grønne område. Det ble redigert i 2011 av Loft Publications og er kjent for sine bilder, som fungerer som en god guide for å låne nye ideer.
I tillegg til en rekke forslag som varierer i design og budsjett, tilbyr boka mange Nyttige tips om design av åpen plass.

Hagedesign

Garden Design Workbook

I tilfelle av Garden Design Workbook, er en bok som vil tillate amatørgartnere å gjøre det eksponentielle spranget som vil forvandle dem til nesten eksperter.

Rosemary Alexander er forfatteren av denne boka av Ediciones Tutor der veldig fullstendig informasjon om Hagedesign og hvordan du lager en. Derfor har den et stort antall tegninger med forklaringer, diagrammer og fotografier som fungerer som en visuell og praktisk guide.

1000 design for hagen og hvor du kan finne dem

Hvis du vil investere i en bok om hagedesign, er arbeidet med Ian og Geraldine Rudge Det anbefales på det sterkeste fordi det på hele sidene tilbyr et panorama av moderne hagedesign, med ny informasjon og forskjellige ideer hvis utgangspunkt er å gjøre hagen til et opplevelsesmessig rom, et annet sted i huset.

Verft