Skip to content

Arbeidsbord med resirkulerte paller

24 de juni de 2021

For noen dager siden fortalte jeg deg om ham gjenvinning av paller for å fornye det grønne området ditt. Ja, de rammene som ble født for å lette lasting og lossing krysset grenser for en tid tilbake, og slik ble paller et gjenstand for dekorasjon.

Industridesignere trodde på mulighetene deres og tok vare på dem ved å forvandle dem fra enkelt arbeidstilbehør til designobjekter, med uendelige funksjoner og bruksområder. I dag gir jeg deg en ide som du kanskje vil like i hagen din, spesielt hvis du trenger å organisere den for å lette dine hagearbeidsoppgaver.

Resirkulering av en pall

Pall

Har du mange arbeidsredskaper, og du vet ikke hvor du skal oppbevare dem? Med litt oppfinnsomhet og litt arbeid kan du dra nytte av disse elementene til å dekorere hagen. Ved å dra nytte av en gammel ubrukt pall kan du transformere den til å designe en arbeidsbord for å dekorere hagen og hold orden.

Som du kan se på bildet, er trinn for trinn veldig enkelt siden du bare trenger en trepall, noen skruer, noen trelister og en bor.

Produsere en arbeidsbenk

Husk at det er best å ikke demontere strukturen, men arbeid med hele pallen selv om du kan kutte den i deler. I dette tilfellet må du kutte pallen i to og i like deler.

Ta deretter to lange treplater og skjær dem i to, til ønsket høyde i henhold til høyden du vil at arbeidsbordet skal være. Til slutt tar du boret og skrur de to porsjonsdelene til treplatene, og danner en omvendt «V» slik at bordet har god støtte.

Pall arbeidsbord

Den ene delen av pallen kommer nesten til å berøre bakken og den andre litt høyere slik at det blir et bord og en plass til å lagre de mest brukte gjenstandene som dusjer, raker, spader etc.

Hvis du har litt tid, er det best å lakke bordet med en matt eller glanset lakk for å beskytte treet. Og hvis du har enda mer tid, kan du legge til andre detaljer som områder for hengende verktøy, flere hyller og så videre.

Mer informasjon – Pynt hagen med resirkulerte paller