Skip to content

Den japanske hagen i Buenos Aires

14 de juni de 2021

Den japanske hagen er et uttrykk skapt av mennesket som prøver å forstå og respektere naturen. I den oppfyller hvert element en unik, sjarmerende og fantastisk funksjon, og det er at Japan, som er prisgitt jordskjelv og tsunamier, er en skjærgård der planter har måttet tilpasse seg som ingen andre for å overleve.

Rundt om i verden kan vi besøke utrolige prøver av japansk natur, men uten tvil er en av de vakreste Japansk hage i Buenos Aires.

Historie

Utsikt over den japanske hagen i Buenos Aires

Den japanske hagen i Buenos Aires Den ble bygget av den japanske kollektiviteten i 1967 i anledning det første besøket av kronprins Akihito og prins Michiko. Litt over to tiår senere, i 1989, begynte den argentinske-japanske kulturstiftelsen å overta administrasjonen av hagen.

Fra da av økte formidlingen av japansk kultur, og allerede i 2004 ble det erklært for turistinteresse av Undersecretary of Tourism of the Autonomous City of Buenos Aires, noe som ikke er overraskende: det virker som om et stykke Japan hadde sneket seg inn i Argentina, som bildene i denne artikkelen viser.

I dag regnes den som den største japanske hagen utenfor det japanske landet.

Hvilke tjenester tilbyr den?

Rock i den japanske hagen i Buenos Aires

Fra denne hagen er det ment å gjøre japansk kultur kjent, og for dette er det de gjør Guidede besøk Til og med kulturelle turer til Japan. Men det har også et lesesal, hvor du kan lære mer om det østlige landet på et rolig sted med en utrolig utsikt.

Det har også et barnehage hvor du kan kjøpe bonsai, en butikk for salg av diverse ting og en restaurant.

Hvor er du?

Dammen til den japanske hagen i Buenos Aires

Hvis du vil se japanske lønner, kirsebærtrær, azaleaer og andre plantetyper som er hjemmehørende i Japan, i en virkelig fantastisk hage i Argentina, Du må gå til Tres de Febrero Park, i Palermo-området, byen Buenos Aires. Inngangen koster 95 argentinske pesos, som er 5,33 euro.

Du vil sikkert like det mye it.