Skip to content

Hengende planter hjemme

26 de juni de 2021

De sier at det i gamle tider ikke var noen som tråkket på Babylon uten å slutte å bli overrasket over dens hengende hager. Selv om i dag bare ruinene er igjen av denne byen, er det fortsatt mulig å gjenskape den i mindre dimensjoner.

Rask tilpasningsdyktig og ideell for både interiør og eksteriør i hjemmet hengende planter De kan gjøre hagen, terrassen eller balkongen din til en kopi av den byen.

Som navnet antyder, blir disse prøvene aldri plantet på fast grunn, og derfor må potten der de plasseres, uansett materiale, være av riktig størrelse og ha god drenering.

Før du legger planten, er det tilrådelig å dekke potten med sphagnummose og dekke den med perforert sort plast. Når det gjelder underlaget, må det tas spesiell oppmerksomhet til valg av det, ettersom plantens enkelhet avhenger av kvaliteten.

Generelt involverer disse plantetypene samme omsorg som de andre. Imidlertid er det noen tips du må huske på, for eksempel: periodisk beskjære visnende blader; snu planten hvis den vokser skjevt; vann regelmessig, enda mer om sommeren, og prøv å ikke drukne den, og plasser den i solen uten å utsette den direkte.

De nevnte forholdsreglene vil få disse plantene til å vokse seg sterke og overleve lenger, slik at vi kan nyte et grønt og fargerikt rom.

Råd når du velger dem? Forsøk å unngå stivstammede planter som har en tendens til å vokse seg høye, for eksempel roser. Velg i stedet de med fleksible stilker som kan falle og dekke kanten av hengekrukken.

Noen av de mest anbefalte artene å bygge en hengende hage er Sufurnia eller Petunia sufurnia, voksens blomst eller de tofargede båndene. Uansett kan du konsultere andre alternativer i barnehagen din og velge prøvene i henhold til din personlige smak.

Mer informasjon – Voks hengende planter

Foto – Anusk-anuska blogspot