Skip to content

Hva er kulere enn en agurk?

14 de februar de 2021

Kort tid etter å ha delt en godbit jeg gravde opp på agurker for Garden Variety, fikk jeg denne listen i innboksen min. Tilsynelatende stammer listen fra The New York Times for en tid siden. Jeg er fristet til å teste hver eneste agurkpåstand. Jeg antar at jeg skulle plante noen ekstra denne sesongen.

1. Agurker inneholder de fleste vitaminene du trenger hver dag, bare en agurk inneholder vitamin B1, vitamin B2, vitamin B3, vitamin B5, vitamin B6, folsyre, vitamin C, kalsium, jern, magnesium, fosfor, kalium og sink.

2. Trøt på ettermiddagen, legg koffeinholdig brus og plukk opp en agurk. Agurker er en god kilde til B-vitaminer og karbohydrater som kan gi den raske hentingen som kan vare i flere timer.

3. Lei av at speilet ditt tåker etter en dusj? Prøv å gni en agurkskive langs speilet, det vil eliminere tåken og gi en beroligende, spa-lignende duft.

4. Er ruiner og snegler som ødelegger plantesengene dine? Legg noen skiver i en liten paiform, og hagen din er fri for skadedyr hele sesongen. Kjemikaliene i agurken reagerer med aluminiumet og gir en duft som ikke kan oppdages for mennesker, men gjør hageskadedyr gal og får dem til å flykte fra området.

5. Leter du etter en rask og enkel måte å fjerne cellulitter før du drar ut eller til bassenget? Prøv å gni en skive eller to agurker langs problemområdet ditt i noen minutter, fytokjemikaliene i agurken får kollagenet i huden til å stramme seg, og styrker det ytre laget og reduserer synligheten av cellulitter.

6. Vil du unngå bakrus eller forferdelig hodepine? Spis noen agurkskiver før du legger deg og våk opp uthvilt og uten hodepine. Agurker inneholder nok sukker, B-vitaminer og elektrolytter til å fylle viktige næringsstoffer som kroppen mistet, og holder alt i likevekt, og unngår både bakrus og hodepine!

7. Ønsker du å kjempe mot ettermiddagen eller kvelden for snacks? Agurker har blitt brukt i århundrer og ofte brukt av europeiske fangere, handelsmenn og utforsker for raske måltider for å hindre sult.

8. Ha et viktig møte eller jobbintervju, og du innser at du ikke har nok tid til å pusse skoene dine? Gni en nykuttet agurk over skoen, kjemikaliene vil gi en rask og holdbar glans som ikke bare ser bra ut, men også frastøter vann.

9. Uten WD 40 og trenger å fikse et knirkende hengsel? Ta en agurkskive, gni den langs det problematiske hengslet, og voila, knirken er borte.

10. Stresset og ikke har tid til massasje, ansiktsbehandling eller besøk til spaet? Skjær opp en hel agurk og legg den i en kokende gryte med vann, kjemikaliene og næringsstoffene fra agurken reagerer med kokende vann og slippes ut i dampen, og skaper en beroligende, avslappende aroma som har vist seg å redusere stress i nye mødre og studenter under avsluttende eksamener.

11. Bare avslutt en forretningslunsj og innsett at du ikke har tyggegummi eller mynte? Ta et stykke agurk og trykk det mot munntaket med tungen i 30 sekunder for å eliminere dårlig ånde, fytokjemikaliene vil drepe bakteriene i munnen som er ansvarlig for å forårsake dårlig ånde.

12. Leter du etter en «grønn» måte å rengjøre kraner, vasker eller rustfritt stål på? Ta en skive agurk og gni den på overflaten du vil rengjøre, ikke bare vil den fjerne år med flekker og bringe glansen tilbake, men den vil ikke etterlate striper og ikke skade fingrene eller neglene mens du rengjør.

13. Bruker du en penn og gjorde en feil? Ta utsiden av agurken og bruk den sakte til å slette penneskriften, fungerer også utmerket på fargestifter og tusjer som barna har brukt til å dekorere veggene!