Skip to content

Hvordan bruke krysantemum til å dekorere?

16 de juni de 2021

Krysantemum er en av de mest elegante blomstene i verden, og en av de mest kjente. Det er totalt 30 forskjellige arter, alle med stor ornamental verdi; fra det enkleste til det mest komplekse; fra hvitt til rødt, har de alle den gleden som de av oss som bestemmer oss for å dekorere med en av dem umiddelbart føler.

Og siden de er flerårige planter, kan vi tenke på skjønnheten til kronbladene deres år etter år, i mange årstider. Men spørsmålet er, Hvor legger vi dem?

Krysantemum

Krysantemumet som kan vokse opp til 1,5 meter i høyden, men kan beskjæres for å få en mer kompakt og mer forgrenet plante; slik at når vi leter etter et sted å sette det, trenger vi bare å huske på at det ikke liker solen for mye, så å plante den på et sted der den har rikelig med, men ikke direkte lys, er ideell, i likhet med gartnerne ved Centennial Park Conservatory i Canada.

Gul blomst krysantemum

Å kunne beskjære gjør planten til en av de mest interessante å dekorere ethvert hjørne av terrassen eller hagen. Den kan fås både i jord og i potter; selv på trillebårer, dekk eller planter Det vil se bra ut sammen med andre krysantemum hvis blomst har samme eller annen farge.

Krysantemum i hagen

Kan du forestille deg å forlate huset og se mange krysantemum fulle av blomster? Selv om du tror noe annet, er det ikke vanskelig å oppnå. Selv om disse plantene vanligvis er verdt mellom 2 og 4 euro, er frøene mye billigere, og konvolutten på 10-20 enheter kan koste 1 euro. Så dem om våren i et frøbed, og når de er 10-15 cm høye, plant dem i hagen og la det være ca. 20 cm avstand mellom dem.

Krysantemum i blomst

Krysantemum er en blomst med stor symbolsk kraft. Det representerer glede, og det er de som sier at det tiltrekker seg latter. Vi vet ikke om det er sant, men det vi kan fortelle deg er at blomstene er veldig vakre; Så mye at det er verdt å dekorere med dem 😉.