Skip to content

Hvordan dekorere et rom med planter

18 de juni de 2021

Et hjem uten planter kan sees på som et noe tomt sted, som mangler noe. Selv om det er sant at grønt vokser bedre utendørs, er realiteten det det er mange vi kan ha inni, dekorere huset.

Derfor skal jeg fortelle deg det hvordan dekorere et rom med planter. Ikke gå glipp av det.

Sett noen store potteplanter på rommene

Planter hjemme

Store innendørs planter, som Yucas eller Dracaena, ser flott ut i romslige rom, for eksempel stuen eller spisestuen. Plassert i et hjørne eller på begge sider av sofaen, kan de forandre rommet fullstendig.

Dekorer kjøkkenet ditt med planter

Innendørs planter

Basilikum, rosmarin, persille, salvie, peppermynte … alle kan vokse godt på kjøkkenet hvis de har mye lys. I tillegg til å forskjønne det, kan du alltid ha dem i nærheten når du trenger dem. Legg dem i en gryte og vann dem to til tre ganger i uken, og nyt! 🙂

Et hjem hage

Innendørs hager

I dag, selv om du ikke har land, kan du dyrke dine egne hagebrukplanter hjemme. Planter som tomater, salat eller paprika, som bare trenger å være i et område der de utsettes for sollys, og en gryte eller brett hvor de kan vokse.

Planter for mer privatliv

Interiørdesign med planter

Hvis du har en inngangsdør i glass, eller vinduer som vender mot gaten, kan det være lurt å dekke til dem. Du kan gjøre det med gardiner, men Jeg oppfordrer deg til å gjøre det med planter, for eksempel med palmer som Howea forsteriana, eller med trær som Ficus benjamina.

Sukkulente planter for små steder

Sukkulenter innendørs

Det er viktig å velge de riktige plantene, de som kan vokse i potter uten problemer. Således er sukkulenter, og spesielt sukkulenter, de vil tillate deg å ha bord og møbler veldig godt dekorert.

Hva synes du om disse ideene? Har du andre?