Skip to content

Hvordan dekorere hagen i følge Feng Shui

20 de juni de 2021

Når det gjelder å finne en balanse mellom hjemmets energier, er det det beste alternativet å dekorere det i henhold til Feng Shui. Denne eldgamle kunsten tillater oss ikke bare å nyte stedet mer, men også vi vil legge merke til hvordan vi føler oss bedre, roligere, mer animert.

Så hvorfor begynne å «balansere» det grønne hjørnet ditt? Lære hvordan dekorere hagen i følge Feng Shui.

Fjærsteiner

I enhver balansert hage er det første du vil legge merke til at det er harmoni, at alt er der fordi det har litt bruk. Planter er plassert på en slik måte at de ikke tar lys fra de andre, og derfor kan de alle vokse uten å forårsake problemer for de andre. Vel, dette er hva du bør ha i hagen din. Og hvordan? Meget lett: etterlater sentrum helt tomt slik at energien kan sirkulere, og begynne å plante planter eller sette benker rundt den. Du kan til og med avgrense den med steiner og bruke det området som et avslapnings- eller meditasjonshjørne.

Hva synes du forresten om ideen om å sette en fontene eller en dam? De tillater å balansere Chi gjennom overfloden, så det er interessant å sette noen i hagen dekorert i henhold til Feng Shui. Ja absolutt, vannet må være rent slik at den kan oppfylle sin funksjon.

Hagestige

Når du vil dekorere hagen for å balansere energiene, den bør brukes når det er mulig naturlige elementer: steiner eller bergarter, tre og fremfor alt planter. Velg blomstens farge i henhold til dens betydning for å tiltrekke deg det du trenger; for eksempel hvitt for fred, rød for kjærlighet, blå for sjelens rikdom eller rosa for ømhet. Plant dem på en slik måte at hagen ser annerledes ut fra hvilket som helst punkt.

Og hvis du vil ha en hage plasser den i et bortgjemt område av hagenfordi de for Feng Shui er to forskjellige rom som ikke kan blandes.

Sti i hagen

Fant du det interessant?