Skip to content

Hvordan dekorere hagen med blomsterpotter

21 de juni de 2021

Foreløpig kan vi finne et stort utvalg av potter på markedet som gjør at vi kan ha en fantastisk hage. Laget av tre, keramikk eller til og med med plastpotter for livet du kan opprette rom der du kan tilbringe flotte øyeblikk.

Vi forteller deg det hvordan dekorere hagen med blomsterpotter.

Geraniums

På dette bildet kan du se barn laget med keramiske potter. For å ha noe slikt i det grønne hjørnet ditt, må du kle dem med permanent lim. Som armer og ben bør du bruke mindre potter, som vil bli koblet sammen med en ledning.

Du kan benytte anledningen til å be barna dine male dem slik de liker best. A) Ja, du vil ha potter med en unik design, samtidig som de får frem sin mest kreative side.

Petunia

Men hvis du ikke har barn eller foretrekker en mer klassisk stil, kan du velge plante blomster i potter laget spesielt for å tåle miljøforhold, som den du kan se her.

Firkantede potter, enten de er laget av plast, keramikk eller annet materiale, de er eksepsjonelle å ha på litt høye overflater (meter eller meter og en halv). Små blomstrende planter, som petunier, nelliker eller pelargoner, er plantet i dem, og du har allerede en spektakulær inngang.

Planter i trepotter

Hva skal jeg si om utendørs trepotter? Selv om de trenger å få pass med en beskytter en gang i året, de er ideelle for å dekorere ethvert hjørne av hagen, så lenge de har PVC-ben eller et materiale som ikke ruster. I et hjørne, under trærne, rundt plenen …

Egentlig ville spørsmålet være følgende: hva kan vi plante i disse planterne? Det du liker best: blomster av alle slag, heucheras, kaktus, aromatiske planter, pæreformede, … til og med små busker som lantana, abelia, berberis, aucuba, azalea, hortensia, blant andre.

Planter

Som vi kan se, kan pottene integreres i hagen, til det punktet at de vil få det til å se enda mer spektakulært ut.