Skip to content

Hvordan dekorere hagen min med lite penger

20 de juni de 2021

På grunn av den økonomiske krisen er det ikke overraskende at mange av oss lurer på hvordan jeg kan dekorere hagen min med lite penger. Hvis du er en av dem, vil du oppdage at det er flere ting vi har hjemme som vil hjelpe oss med å ta vare på og vedlikeholde plantene.

Så vær oppmerksom på disse tipsene for å ha en billig hage, men fantastisk.

Georginer

Velg innfødte planter

En av feilene som vi alle sammen noen ganger gjør er å anskaffe planter som ikke er de mest egnede, det vil si som ikke tåler værforholdene i hjemmet vårt rimelig godt. Selv om noen ender opp med å tilpasse seg, vil de alltid kreve ekstra forsiktighet fra gartneren. Dette vil bety høyere utgifter på plantesundhetsprodukter, økning i vannforbruk, … kort sagt, vi vil ende opp med å bruke mer penger enn vi i utgangspunktet hadde ønsket. Av denne grunn anbefaler jeg at du skaffer deg innfødte planter, eller hvis du ikke finner noen du liker, ta hjem de som lever i et klima som ditt. Hvis du er i tvil, vil det være nok for deg å gå til et barnehage i din region og velge de de har i utlandet gjennom hele året.

Bli en venn av økologisk hagearbeid

Hver gangs økologiske hagearbeid gir flere følgere. Ikke rart: alle produktene som brukes de er ikke giftige ikke for miljøet, ikke for mennesker. Forbered dine egne insektmidler og hjemmelaget gjødsel i hagen din, og du vil se hvordan plantene dine vil se vakrere ut enn noensinne.

Gjenbruk når du kan

Plast er et materiale som det tar århundrer å bryte ned, altså Det anbefales å bruke plastflasker så mange ganger som mulig. Du kan samle noen få og plassere dem i forskjellige høyder, og dermed skape en vertikal hage (eller frukthage). Hva har du ikke potter? Gå til en mekanikerbutikk og be om de har det gamle dekk. Når du er hjemme, trenger du bare å legge et trådnett og for eksempel et skyggemaske på toppen av det for å fortsette å plante det du liker best.

Verft

Kjenner du andre måter å ha en hage på for lite penger?