Skip to content

Hvordan dekorere hagen min med resirkulerte ting

20 de juni de 2021

Gjenvinning er dagens orden, siden det er en utmerket måte å ta vare på miljøet mens du bruker produktene vi har hjemme på nytt. Med dem kan vi ha en annen hage, mye mer personlig om mulig, mer våre.

Så hvis du også vil ha et idyllisk hjørne og spør deg selv hvordan jeg kan dekorere hagen min med resirkulerte ting, her finner du svaret.

Potter

Det er mange måter å gjenbruke produkter på. De kan brukes som blomsterpotter, hagemøbler, såbed … Så mye at når du har noe, det være seg en blomsterpotte eller et møbel som har blitt gammel, ikke kast det. Hvorfor? For dette:

  • Dekk– Disse slitte hjulene er flotte som blomsterpotter. Gi dem et godt strøk med den fargen (eller fargene) som du liker best, så får du se hvordan den endres. De kan også brukes til å lage små dammer, snu dem og legge plast festet med negler.
  • Keramiske potter: Selv om de er ødelagte, trenger du bare å samle noen få stykker og lage en liten hage med sukkulenter med dem. Her finner du mange originale ideer.
  • Mal bøtter: disse skuffene, tidligere vasket, er veldig praktiske gryter.
  • Plast flasker: Vil du ha en god, fin og billig vertikal hage? Da er plastflasker, plassert på langs, det beste alternativet. Gi plast nytt liv ved å plante små planter i det 🙂.

Bokser

Som du kan se, kan mange ting resirkuleres. Det er en veldig god måte å gi dem et nytt bruk, et nytt liv, og dermed spare penger mens du respekterer planeten, uten å måtte forlate hjemmet! Hagen eller terrassen din de vil se spektakulære ut med dem, du vil se. Oppfordre familie og venner til å gjøre det samme, ettersom alt er fordeler.

Har du andre ideer til å dekorere hagen med resirkulerte ting? Del dem gjerne.