Skip to content

Hvordan dekorere med heucheras

13 de juni de 2021

Heucheras er urteaktige planter som er preget av overraskende dekorative blader. Avhengig av sorten, er det de som er rødlige, gule, oransje og selvfølgelig grønne. Høyden overstiger ikke 40 centimeter, og da de liker veldig godt stedene hvor sollyset ikke når mye, er de ideelle for å dekorere de hjørnene i hagen der andre planter ikke kunne leve.

Derfor, hvis du har hull å fylle ut, eller hvis du vil fargelegge den grønne delen av hjemmet ditt, vil jeg nedenfor tilby deg en serie ideer som vil hjelpe deg å vite hvordan dekorere med heucheras.

Hage med lave planter

Når vi vil ha en hage, er en av de viktigste tingene å gjøre plant først plantene som skal være store, som for eksempel trær, siden de vil være de som vil tillate oss senere å ha arter like vakre som de fra heucherasene. Og vi tror vanligvis at du bare kan ha perfekte hjørner hvis de får solen hele dagen, men sannheten er at dette ikke er tilfelle.

I de som mottar filtrert sollys, kan du også se slike vakre plantesammensetninger som den du kan se på bildet over. Heucheras, dafne, hostas og noen flere som vokser mer eller mindre i samme høyde, og gir farge til plenområdet.

Japanske lønner og heucheras

Dette er en komposisjon som, hvis du er en av dem som samler japanske lønn eller beundrer disse trærne, vil du sikkert elske det. Heucheras kombineres fantastisk med dem. Bladene av Acer palmatum «Inaba Shidare» De står i kontrast til hovedpersonene våre, og får settet til å se spektakulært ut.

Heuchera 'Peach Flambe' i hagen

Hvis vi ikke aner hva vi skal plante under et tre, kan svaret være heucheras. De trenger bare at jorden er sur (pH 4 til 6), halvskygge og to eller tre ukentlige vanninger. For å ha en idyllisk hage vil vi ikke trenge å vente lenge, fordi veksthastigheten til disse plantene er veldig rask 😉.