Skip to content

Hvordan ha en takhage

16 de juni de 2021

Våre eldre mennesker, spesielt bestemødre, elsket å ha en liten hage på taket, men i løpet av årene og slitasjen som vi alle vil lide, kan dette hjørnet nå ha en annen funksjon: det å lagre objekter.

I dag kan den gå tilbake til hva den var før: et sted der planter, med sine farger og former, ga det liv. Gi oss beskjed hvordan ha en takhage.

Pynt taket ditt med kunstgress

Tak dekorert med gress

Hvem sa at du bare kunne ha plener i hager? Det ser bra ut på taket, når den blir grønnere. Å ha et grønt teppe, selv om det er kunstig, vil appellere til alle, da det er den perfekte unnskyldningen for å ha piknik ute.

Gi den et unikt preg med originale potter

Tak med potteplanter

Enten kjøpt eller resirkulert, potter er gjenstander som, i tillegg til å tjene som et »hjem» for planterøtter, er perfekte for dekorering. Noen dekk omgjort til blomsterpotter, en treplanter eller en keramisk gryte vil gjøre at taket ditt ser spektakulært ut.

Sett noen møbler

Takterrasse med møbler og plen

Utemøblene er ideelle å ha på taket. For tiden i butikkene kan du finne et bredt utvalg av stoler, bord, krakker og til og med benker som uten problemer tåler påvirkning fra solstrålene.

Skaff deg solbestandige planter

Takplanter

Plantene som skal være på taket må brukes til å lede solen. Så, det er veldig viktig å velge de som kan se vakre ut året rundt, som aromatiske, kaktus, saftige planter, yuccas, polygal, hagebruk eller oleander.

Å ha en takhage er en måte å få mest mulig ut av disse plassene. Forresten, vi hjelper også byene med å få litt renere luft og ser ikke så seriøse ut.

Hva synes du om disse ideene?