Skip to content

Hvordan lage en hage for barn

17 de juni de 2021

Hvis du har barn eller planlegger å få dem, bør du vite det det er mulig å ha en vakker, trygg og morsom hage slik at de kan leke og ha det flott uten å måtte bekymre seg for noe.

Neste skal vi gi deg nøklene å vite hvordan lage en hage for barn.

Bygg et hus eller husly

Hytte

Barn elsker de små husene eller hyttene. Dette er steder hvor de kan leke ute og chatte mens de lytter til fuglenes sang, lyden av vinden som beveger plantens blader og føler den friske og rene luften i hagen. Ja, viktig, må være sikker. Det er verdt å legge netting (rutenett) på rekkverket for å forhindre skade.

Sett en barnesandkasse

Bilde - Urbadep.com

Hvis det er noe som barn liker veldig godt, så leker det med sanden, siden det lar dem la fantasien løpe løpsk og bygge slott, dyr, hus, … Av denne grunn anbefales det på det sterkeste inkluderer en barnesandkasse i hagen, men hvis du ikke har nok plass, kan du alltid velge å bruke dekk som sandbeholder.

Gi barna et lekeområde

Spillets sone

Noen svinger, en sklie, en klatrevegg … De vil ha det veldig bra på spillets sone, enten med deg eller med vennene dine. Du kan legge den på gresset eller sanden slik at de kan gå uten å måtte bruke sko, som de sikkert elsker 😉.

Gi hagen mer liv ved å legge til noen figurer

Kaninfigur

Figurer, som den på bildet ovenfor, ser flott ut i en hage siden gir dem mye mer liv. Du kan be barna dine om å male dem etter deres smak, eller til og med, hvis de er litt eldre, for å hjelpe deg med å bygge husene der disse figurene vil bo. For å gjøre dette kan du bruke treplanker for å få dem til å se mer naturlige og rustikke ut.

Hva synes du om disse ideene? Har du andre?