Skip to content

Hvorfor dekorere med planter

16 de juni de 2021

Planter er mer enn bare dekorative elementer. De gir liv til stedet der de befinner seg, og det har en veldig positiv innvirkning på hver enkelt av oss. Og det er at det å ta vare på dem slapper av, noe som noen ganger er veldig nødvendig i tiden vi lever i.

Men det er mange flere grunner til at det anbefales å ha dem. Hvis du vil vite det hvorfor dekorere med planter, ikke gå glipp av denne artikkelen 😉.

De oksygenerer miljøet

Aeonium decorum

Planter absorberer karbondioksid og driver ut oksygen hele dagen på grunn av fotosyntese, og selv om det er sant at de absorberer dyrebar gass og driver CO2 ut 24 timer i døgnet, fyll rommet med oksygen.

De holder oss aktive

Ved å måtte ta vare på dem holder de oss aktive gjennom hele året. Vi vanner dem, vi gjødsler dem, vi kan, vi transplanterer dem og forhindrer dem i å ha skadedyr som kan påvirke dem. For å gjøre det bra, er det praktisk å informere deg selv og deretter praktisere det vi har lært. Dermed avviser vi kjedsomhet mens vi bedre forstår plantenes behov.

De renser luften

Plantene har evnen til absorbere skadelige gasser, røyk og støv finnes i luften, så de renser den. Alle gjør det, så hvis vi ønsker å leve i et rent miljø, anbefales det sterkt å kjøpe noe 😉.

De slapper av oss

De fargerike blomstene, bladets grønne, veksthastigheten i henhold til årstidene … Alt dette holder oss avslappede og livlige. Det er veldig betryggende å være i hagen eller ta vare på inneplanter. De lar deg koble fra.

Dekorer et hvilket som helst hjørne

Det er så mange planter at det er veldig lett å finne de som vil tjene oss til å dekorere ethvert hjørne; de som på grunn av størrelsen, fargene og / eller energien de vil gjøre rommet til et utrolig sted.

planter-med-planter

Og du, hvorfor pynter du med planter?