Skip to content

Trender innen hagearbeid 2015

22 de juni de 2021

Innenfor «Hagearbeid» er en av de mest populære søkene på Internett relatert til utformingen og stell av hagen, det vil si hvordan man har et vakkert og unikt luftrom, med en rekke planter og behagelig dekor.

Hvert år fornyes trendene, men det er alltid noen klassikere som forblir stående. Tross alt trenger planter og blomster litt grunnleggende pleie som aldri bør overses.

Steiner

Men i 2015 blir også steiner og steiner lagt til for å hjelpe deg med å skape frodige hjørner, spesielt hvis de kombineres med planter av forskjellige arter.

Steiner er et essensielt element i Zen-hager da de refererer til den orientalske kulturen som bruker dem så mye. Du kan velge en steinsti eller plassere dem i senger eller i et bestemt hjørne. Men selvfølgelig, for at dekorasjonen skal være aktuell, er det nødvendig å velge spesifikke steiner, for eksempel småstein, som er veldig populære i disse minimalistiske hagene.

Steiner er også perfekte for å dekorere hagen din, spesielt hvis du har en dam.

Hage med steiner

Organisk hagearbeid

Omsorg for miljøet er ikke bare mote, men også en livsstil. Små barn innlemmer grunnleggende forestillinger fra ung alder og i barnehagen, og i hagene våre velger vi i økende grad bestemte arter, som spiselige blomster, medisinske urter eller en hage full av grønnsaker og frukt full av smak og farge.

Satser på å ha en grønnsakshage i hagen, selv på en terrasse eller på en sjenerøs balkong. I dag er det mange alternativer, fra de mest tradisjonelle til kultiveringsbordene, ideelle for urbane rom.

Det viktige er å ha et eget sted, der du føler at du kan følge veksten av det du senere vil putte i munnen. Det er ofte at når man går videre med dyrking i hagen, blir man fanatisk når man ser resultatene og utvider dermed avlingene. Opplevelsen av å se og se på squash, gulrøtter, persille og poteter vokser er tross alt uvurderlig.

Møbler og dekorasjon

Dagens hager presenteres ikke bare som grønne områder, men som steder av ro, hvor du kan hvile og finne et tilflukt i det fri. Derfor forsvarer de nye trendene innen hagearbeid dette rommet og foreslår å inkludere lenestoler, bord, puter, hengekøyer og alt som får oss til å føle oss mer komfortable.

Tanken er at vi også kan bruke den når solen går ned, slik at belysning vil være et annet interessepunkt for å skape et sted i huset som kan nytes 24 timer i døgnet.

Hage med steiner