Skip to content

Vil du ha en moderne hage? Skriv ned disse ideene!

17 de juni de 2021

Hvis du liker moderne dekorasjon og vil ha et grønt område som er dekorert med tanke på de nyeste ideene fra designere, vil vi denne gangen hjelpe deg med å designe en moderne hage med bilder og tips slik at alle elementene passer perfekt.

Så ikke gå glipp av denne artikkelen og få hagen til drømmene dine.

Mindre er mer

Moderne hage

En moderne hage skal være enkel, med få dekorative elementer. Men det må også være elegant, stilig og sofistikert. Generelt gis arkitektur og materialer mye større betydning enn planter, som brukes mer enn noe som helst for å gi kontrast og farger som du kan se på bildet ovenfor.

Å kombinere er nøkkelen

hage-avslapningsområde

De kombinasjon av klassiske elementer med det mest moderne er veldig viktig, alltid med tanke på at rommet må være harmonisk. Hvis du har benker, eller et elegant og moderne avslapningsområde, vil det helt sikkert se bra ut 🙂.

Kilder

Fontene i hagen

Et annet sentralt poeng i designet er at hagen, selv om den er moderne i stil, er den av har hjørner som minner oss om naturen. Å sette en fontene og rundt noen planter, som bregner, vil tillate deg å koble fra, og det er det det handler om. 😉

Hagemøbler

Hagesofaer

Hvis den moderne hagen er preget av noe, er det av geometriske linjer av møblene dine. Disse vil skape et minimalistisk, ryddig og veldig godt designet rom. Rustfritt stål og plast er de mest anbefalte når det er ment å ha dem ute hele året, men rotting eller tre er flotte i alle hjørner.

Gi lys til hagen din

Bilde - Archiexpo.es

Belysning er veldig viktig, siden en hage ikke bare kan nytes om dagen, men også om natten. Du kan bruke lamper skriv fakler eller til og med gryter med lys, som er veldig dekorative.

Hva synes du om disse ideene? Har du andre?